Bilen; “Seçimler Yaklaştı AKP Torna Çarka Başladı”

0
79

CHP Belen İlçe Bilişim Sorumlusu Mehmet Bilen; “Seçimler Yaklaştı AKP Torna Çarka Başladı”

Seçimlerin yaklaşmasıyla Ak Parti’nin telaşa düştüğünü öne süren CHP Belen İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Bilişim Sorumlusu Mehmet Bilen; “Ufukta seçimlerin yaklaşması ve AKP’nin düşüşe geçen oyları nedeniyle artık daha sakin bir siyaset rotası izleyen AKP’nin bu manevrasını bu ulus yutmayacaktır” dedi.

Ak Parti hükümetinin gündemi değiştirmeye çalışmakla uğraştığını ifade eden Bilen, PKK lideri ile görüşerek ‘işte ben terörü bitireceğim’ algısını halka aşılayarak oy düşüşünün önüne geçme manevrasının da boş olduğunu savundu. CHP’li Bilen; “Siz hiç hırsızın başka iş yaptığını gördünüz mü de, terörle beslenen PKK’nın silah bırakacağına inanacaksınız, bu tamamen bir ahmaklıktır. Seçimlerde bir yıl çok kıssa bir zaman dilimidir, yapılan hataların hem halkın zihninde körelterek yeni bir gündemle de bu hafıza kaybını pekiştirme yoluyla düşen oy oranının da önüne geçme planı yapılmıştır” şeklinde görüş belirtti. Ak Parti hükümetini birçok konuda eleştiren Bilen, açıklamasını şöyle sürdürdü;

“Bu Ulus şimdiye kadar gelen hükümetler tarafından hiçbir zaman Şehit’e “Kelle”, çiftçiye “Ananı da Al Git”, iş isteyene de “Allah Gözünüzü Doyursun” dememiştir. Bu Ulus vicdanıyla sandığa gittiğinde gerçek ortaya çıkacaktır. Dünyada gelişen olaylara bir bakın hangi bölgede savaş naraları atılıyor ve savaşılıyor, Müslüman Müslüman’ı öldürüyor ve birileri oturup gülüyor.

Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa’nın yaşadığı Müslümanlığa bakın ve şuandaki yapılanlara bakın. Dini şu ve bunun tarikatı, gurubu diye de ayrıştırıyorlar. Peygamberimizin döneminde yaşanan tek çeşit Müslümanlık varken bu duruma gelinmesi de irdelenmesi gerekmekte ve birileri tarafından sınıflara ayrılması da birilerinin menfaatleri doğrultusunda yapılması da, gün gibi ortadadır

Bu durum dini siyasete karıştırarak, halkımızın bu durum karşısında aklının karışmasının da önü açılmıştır. Bu güne kadar gelen hükümetlerin hiçbiri dini vecibeleri yerine getirilmesinde sıkıntı yaratmamıştır. E o zaman bu din bezirgâncılara dikkat ederek aklıselim olarak oylarımızı kullanalım. Bu büyük Ulusun kaybedecek bir salise vakti bile yoktur.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here