“Basını Önemsiyoruz, Birbirimize Muhtacız!”

0
87

Milletvekili Türkoğlu, İGC’de Basınla Buluştu

İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek, basın mensupları ile bir araya gelen Ak Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, İskenderun ve bölgemizde yaşanan gelişmelere değindi. Vekil Türkoğlu, bu yılın sonunda yapımına başlanması planlanan Amanos Tünelinin sadece bu bölgenin değil, Güneydoğu Anadolu Bölgesinin de yakından takip ettiği bir proje olduğunu belirtti.

Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Ak Parti Hatay İl Başkan Yardımcısı Bilgehan Aksoy ile birlikte gazeteciler cemiyetini ziyaret etti. İGC Başkan Yardımcısı Rızkullah Terbiyeli ve Başkanvekili Ufuk Aktuğ’un ağırladığı Vekil Türkoğlu, basın mensuplarının da sorularını yanıtladı.

Basın ile iç içe olduklarını söyleyen Vekil Türkoğlu; “Birbirimize muhtacız! Bu bölgenin ve kamuoyunun menfaati için birlikte ve dayanışma içerisinde çalışmalıyız. Basın, halkın nabzını tuttuğu gibi kamuoyunun da yüksek sessidir. Bundan dolayıdır ki, basını önemsiyoruz” dedi.

Bölgemizde yatırım ve güzellikler adına çok ciddi değişimler yaşandığına da dikkat çeken Vekil Türkoğlu; “Amanos Tüneli, sadece bu bölgenin değil, Doğu Anadolu Bölgesi içinde çok önemli bir projedir. Onlar bile merakla ne zaman başlanıp biteceğini bekliyorlar. Tünelin tamamlanması ile ülke ekonomisine kazanımı %15 olacaktır. Bölge ekonomisini şaha kaldırma adına ciddi bir projedir” derken, Türkiye’de ses getirecek 4-5 projeden biri olduğunu söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here