Bilen; “Belen’de CHP’nin Çıtasını Yükseltmeye Devam Ediyoruz”

0
67

chp belen3CHP Belen İlçe Bilişim Sorumlusu Mehmet Bilen; “Belen’de CHP’nin Çıtasını Yükseltmeye Devam Ediyoruz”

CHP Belen İlçe Bilişim Sorumlusu Mehmet Bilen, ilçe yönetimi olarak yaptıkları çalışmalarla Belen’de CHP’nin çıtasını yükseltmeye devam ettiklerini vurguladı.

CHP Belen İlçe Başkanlığının aralıksız olarak çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Bilen; “Belen ilçemizin genellikle sağa meyilli bir ilçe olduğunu bilmeyen yoktur, buna rağmen yaptığımız başarılı çalışmalarla halkın taktirini kazanarak Belen’de CHP’nin çıtasının gün geçtikçe yükselmesi yapılan çalışmaların nedenli doğru olduğunun adeta teyididir” dedi.

chp belen4

Yapılan son çalışmalara değinen Bilen; “Geçtiğimiz hafta sonu yaptığımız çalışmaları sıralayacak olursak Bakras mahallesinde ve Atik yaylasında tarafımıza yapılan davete icabet ederek halkımızın sorunlarını dinleyerek not alınmış ve büyük şehre iletilerek bu sorunların çözülmesinde önayak olunmuştur. Belen’in öncelikli sorunu su sorunudur. Bu sorununun ortadan kaldırılması adına Büyükşehir bir dizi çalışmalar başlatmıştır. İlçe Başkanlığımız Sabriye Uçum başkanlığında İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Kadın Kolları Başkanı ve yönetimiyle beraber çalışmalara devam edilecektir” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here