‘Belen, Çok Farklı Bir CHP Gençliği Görecek!’

0
104

chp belen gençlik1CHP Belen Gençlik Kollarının Yeni Yönetimi İlk Toplantısını Yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belen İlçe yönetimi ilçe genelindeki çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürürken, Belen sakinleri de CHP’nin bu çalışmalarını yakından izliyor.

Buna paralel olarak CHP Belen İlçe Gençlik Kolları üyeleri de çalışmalarını yoğunlaştırdı. CHP Belen İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Öcal Çulcuoğlu da halkla bütünleşmek, esnafla iç içe olmak adına yeni yönetimini oluşturdu ve ilçe genelinde gençlik faaliyetlerine ivme kazandırıldı.

Gençlik kollarının yeni yönetimi ile ilk toplantısını da gerçekleştiren Başkan Çulcuoğlu; “CHP Belen İlçe Gençlik Kolları olarak yeni bir yönetim oluşturduk ve bu yönetimimizle beraber ilk toplantımızı da gerçekleştirdik. Gayet olumlu geçen toplantıda Sekreterlik görevine oy birliği ile Gülizar Öksüz, Saymanlık görevine ise yine oy birliği ile Altan Yüksel seçildi. Arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.

İnancımız odur ki bundan sonra Belen ilçesi, hep birlikte yapacağımız çalışmalar ve etkinliklerle çok daha farklı bir CHP Gençliği görecektir. Belen’deki amacımız CHP Bayrağını daha yukarılara çekmek ve halkımızla tam anlamıyla bütünleşmektir. İlçemizdeki diğer genç arkadaşlarımıza da partimizin kapısı sonuna kadar açıktır. Bu yürekli ekiple bu yolda yürüyecek olmaktan dolayı çok mutlu ve heyecanlıyım. Allah bizi utandırmasın” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here