“Belediyecilik Hizmetlerini Üst Standartlarda Sağlamayı Taahhüt Ediyorum”

0
93

mustafa özal1CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Özal, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi…

CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Özal, dün İskenderun basını ile Anıt Kafe’de bir araya geldi ve belediye başkanı olması halinde yapacağı hizmetler hakkında bilgiler verdi. Aday Adayı Özal; “İmkânlar sunan ve destekleyen çağdaş belediyecilik hedefimizdir” dedi.

Büyükşehir Belediyesi ile ilimizin ilk defa tanışacağını anımsatan Özal; “Hatay’ın tüm noktalarına hizmetler tek elden yürütüleceğinden hizmet verimliliği ve kalitesi artacaktır. Mustafa Özal olarak büyük şehir belediye başkanlığı için aday olurken 15 ilçemizde gökkuşağını andıran kültürel, ekonomik ve demografik yapıyı çağdaş belediyecilik hizmetlerini 7/24 kesintisiz ve üst standartlarda sağlamayı taahhüt ediyorum. Ekibim, yıllarca sorunları tespit ederek, çözüme yönelik projeler üretmiştir. İlimiz ekonomisinin temel taşlarını oluşturan demir çelik üretimi, tarım, hayvancılık, tarıma dayalı sanayi, liman işletmeciliği ve lojistik sektörüne yönelik sorunları ve çözümlerini bilmekteyiz. Bu formülasyonlarla ilimizin ekonomik kalkınması sağlanarak işsizliğin çözümüne katkı sağlanacaktır” şeklinde konuştu.

mustafa özal2

Başkan olması halinde hayata geçirmeyi planladığı projelerden de kısaca bahseden Özal; “Hatay’ımızı kentsel ihtiyaçlara tam gün çözüm sunan, engelli yurttaşlarımızın engelsiz bir şekilde yaşamlarına devam ettiği müstesna bir şehre dönüştüreceğiz. Kadın-çocuk haklarına duyarlı, spora-sporcuya, sanata-sanatçıya saygılı ve imkânlar sunan, destekleyen çağdaş belediyecilik hedefimizdir. Kent konseyi ile hizmetlerimizi her türlü denetime açarak, şeffaf belediyecilik örneği göstereceğiz. Doğa ve doğal hayata saygılı olacağız. Halkımıza piknik alanları, hobi bahçeleri, bisiklet ve yürüyüş parkurları hazırlayacağız. Yoksullukla mücadele eden, tüm inançların ve ilimizin her noktasının eşit hizmet aldığı yaşanabilir bir Hatay için el ele, omuz omuza diyoruz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here