Belediye Meclisi 5 Maddeyle Dün Toplandı

0
67

bld-meclis toplantısı (57)İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere dün Belediye Meclis Salonunda toplandı. Meclis gündemine geçmeden önce Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 77.yıldönümü anısına saygı duruşunda bulunuldu akabinde İstiklal Marşı okundu.

Gündemin 1.maddesinde yer alan 2016-2017-2018 yıllarında park yapım işi için İller Bankası A.Ş.’den kredi kullanılmasıyla ilgili, her türlü iş ve işlemleri yürütmek üzere Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e yetki verilmesi ile ilgili Park Bahçe Müdürlüğü teklifi hakkındaki plan ve bütçe komisyonu raporu oy çokluğu ile komisyonlara sevk edildi.

Gündemin 2.maddesinde yer alan 2016-2017-2018 yıllarında bitümlü sıcak karışım beton asfalt yol kaplama yapım işi için İller Bankası A.Ş.’den kredi kullanılmasıyla ilgili, her türlü iş ve işlemleri yürütmek üzere Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e yetki verilmesi ile ilgili Fen İşleri Müdürlüğü teklifi hakkındaki plan ve bütçe komisyon raporu oy çokluğu ile komisyonlara sevk edildi.

bld-meclis toplantısı (58)

Gündemin 3.maddesinde yer alan 2016-2017-2018 yıllarında kilitli parke taşı yapım işi için İller Bankası A.Ş.’den kredi kullanılmasıyla ilgili, her türlü iş ve işlemleri yürütmek üzere Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e yetki verilmesi ile ilgili Fen İşleri Müdürlüğü teklifi hakkındaki plan ve bütçe komisyonu raporu oy çokluğu ile komisyonlara sevk edildi.

Gündemin 4.maddesinde yer alan 2016-2017-2018 yıllarında Pazar yeri yapım işi için İller Bankası A.Ş.’den kredi kullanılmasıyla ilgili, her türlü iş ve işlemleri yürütmek üzere Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e yetki verilmesi ile ilgili Fen İşleri Müdürlüğü teklifi hakkındaki plan ve bütçe komisyonu raporu oy çokluğu ile komisyonlara sevk edildi.

Gündemin 5.maddesinde yer alan 2016-2017-2018 yıllarında kaldırımların karosunun çalışmasının yapılabilmesi için İller Bankası A.Ş.’den kredi kullanılmasıyla ilgili, her türlü iş ve işlemleri yürütmek üzere Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e yetki verilmesi ile ilgili Fen İşleri Müdürlüğü teklifi hakkındaki plan ve bütçe komisyonu raporu oy çokluğu ile komisyonlara sevk edildi. Belediye Meclisi Aralık ayı oturumuna 02.12.2015 Çarşamba günü saat 14.00’da devam edecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here