İGC Yeni Yönetimine İlk Ziyaret Esnaf Oda Başkanlarından

0
72

igc ziyaret4Kentimizdeki Esnaf Oda Başkanları, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni seçilen Yönetim Kurulu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Uğur Fırat Başkanlığında, İGC Basın Merkezi’ne gelen çeşitli esnaf odalarının başkanları, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık ve yönetim kurulu üyelerini göreve seçilmeleri nedeniyle kutladılar.

Ziyaret sırasında konuşan İGC Başkanı Veysel Cıncık, İskenderun’da basının daha etkin olması, saygınlığının en üst noktaya çıkması için gereken çalışmaların en kısa sürede başlatılacağını belirterek; “Ender çıkan ya da hiç çıkmayan gazetelerin sahiplerini gazeteciyim diye piyasada dolaşmaları çıkar elde etmeleri karşısında cemiyetimiz etkin bir çalışma yapacaktır. İskenderun’da görev yapan gerçek gazetecilerin listesi tüm kamu ve özel kuruluşlara bildirilecektir. Bu tür şahsi çıkar peşinde koşanlarla mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu.

Esnaf Odaları 2. Başkanı Uğur Fırat ise yeni yönetimin olumlu çalışmalar yapacağına inandıklarını, esnaf odaları olarak gereken desteği vereceklerini ifade etti.

igc ziyaret5

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here