Başkan Savaş’tan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

0
96

cumhuriyet-lütfü savaşHatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Savaş mesajında; “Her şeyini kaybetmiş bir milletin ulusal bağımsızlığını kazanabilmesi için kadın-erkek, genç-yaşlı demeden büyük bir inanç ve kararlılıkla zafere dönüştürdüğü Milli Mücadele ve Ulusal Kurtuluş Savaşımızı yeni Cumhuriyet rejimi ile taçlandırmanın haklı kıvancını ve heyecanını bir kez daha yaşamanın mutluluğu içerisindeyim” dedi.

Bundan tam 91 yıl önce Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, aziz şehitlerimiz ve kıymetli gazilerimizin yaktığı bu parlak ışığın bugün de yolumuzu aydınlatmaya devam ettiğine işaret eden Savaş mesajında ayrıca şunları söyledi;

“Cumhuriyet yüce Türk milletinin binlerce yıllık tarihinde ulaştığı en parlak zirvedir. Atatürk’ün bizlere emanet ettiği, yarınlarımıza gururla bırakacağımız Cumhuriyetimize hepimiz dört elle sarılmalı ve bu değeri yüceltmek için çok çalışmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, özgür ve demokratik bir Türkiye’de yaşamanın verdiği haklı gururu içimde taşıyarak hepinizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlar; başta büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve onun kahraman silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyorum.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here