Başkan Savaş, Uzun Çarşı’da Esnaf Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

0
284

savaş-uzun çarşı1“Hatay’ı Tüm İlçeleriyle Birlikte Hızla Kalkındıracağız”

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Antakya Uzun Çarşı esnafı temsilcileriyle bir araya geldi. HBB Başkanvekili Serdar Güven ile birlikte HBB Dernekler Platformu Başkanı Metin Daşçıoğlu ve esnaf temsilcisi hemşerileriyle bir araya gelen HBB Başkanı Savaş, 2015 yılının tüm Hataylı hemşerilerine huzur, bereket, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni etti.

Esnaf hemşerilerinin sorunlarını dinleyerek, çözümler hakkında sohbet eden HBB Başkanı Savaş, Hatay’ı tüm ilçeleri ile birlikte hızla kalkındırmak için çalıştıklarını ifade etti. HBB Başkanı Savaş’ın Antakya Belediye Başkanlığı döneminde ortaya koyduğu kaliteli hizmetleri hafızalarına kazıdıklarını belirten esnaf temsilcileri, Başkan Savaş’ın büyükşehrin başında da örnek bir performans sergileyeceğine olan inançlarını dile getirdiler. HBB Başkanı Savaş ise hemşerilerinin kendisine olan güvenini boşa çıkarmayacağını belirterek, Hatay’a önce huzur sonra hizmet getirmek için çıktıkları bu zorlu maratonda yılmadan ilerleyeceklerini söyledi.

savaş-uzun çarşı2

Projelerin icra edilmesiyle ilgili olarak gelen bir soruyu da cevaplayan HBB Başkanı Savaş, büyükşehir yapılanmasının zorlu ve zaman gerektiren bir süreç olduğunun altını çizerek, söz konusu yapılanmanın tamamlanmasıyla birlikte vaat edilen projelerin hızla hayata geçirileceğinden kimsenin şüphe duymaması gerektiğini ifade etti. Gerçekleşen toplantının ardından HBB Başkanı Savaş, Uzun Çarşı’da yer alan Kurşunlu Han’ın restorasyon çalışmalarını yerinde inceleyerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Uzun Çarşı Esnafı Başkan Savaş’ı Sloganlarla Karşıladı

Başkan Savaş, Antakya Uzun Çarşı esnafını da gezerek, hemşerilerine hem hayırlı ve bol kazançlar diledi hem de yeni yılın huzur, bereket ve mutluluk getirmesini temenni etti. Uzun Çarşı’da esnaf hemşerileri tarafından büyük bir ilgiyle karşılaşan HBB Başkanı Savaş’ı çarşıda alışveriş yapan Antakyalılar da bağrına bastı.

savaş-uzun çarşı3

Çoğu işyerinde “Herkesin Başkanı” ve “Hatay’ın Gururu” sloganlarıyla karşılanan HBB Başkanı Savaş, bu yoğun ilgiden ötürü hemşerilerine teşekkür etti. Esnaf hemşerilerinin bağrına bastığı HBB Başkanı Savaş, birçok işyerinde yapılan ayaküstü ikramlar ile konuk edildi. Başkan ve siyasetçilerin esnafı, yalnızca seçim dönemlerinde hatırladığını ifade eden Uzun Çarşı sakinleri, HBB Başkanı Savaş’ın esnaf ve halkın her zaman yanında olması yönüyle diğerlerinden ayrıldığını söylediler. Esnaf hemşerilerinin dükkânlarını bir bir gezen HBB Başkanı Savaş, 2015 yılının ilimize ve ülkemize huzur, mutluluk ve bereket getirmesi temennisinde bulundu. HBB Başkanı Savaş, Uzun Çarşı gezisi sırasında kendisini büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılayan hemşerileri ile bol-bol fotoğraf çektirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here