Başkan Savaş Muhtarlarla Buluştu

0
54

lütfü savaş23Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Kırıkhan, Hassa, Kumlu, Reyhanlı, Altınözü, Defne, Samandağ ilçelerinin mahalleye dönüşen köy muhtarları ile bir araya geldi. Savaş, muhtarların istek ve şikayetlerini dinledi.

Önesa toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Hatay Milletvekilleri Refik Eryılmaz, Hasan Akgöl, Mehmet Ali Ediboğlu, Şefik Çirkin, CHP İl Başkanı Servet Mullaoğlu ile MHP İl Başkanı Adnan Akdaş katıldı. 300’e yakın muhtarın katılım gösterdiği, karşılıklı fikir alışverişi içerisinde geçen toplantıda, mahalle muhtarları mahallelerinin eksikliklerini dile getirdi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş toplantıda yaptığı konuşmada; “Güzel şehrimiz Hatay’ın 2014 yerel seçimleri ile beraber Büyükşehir olmasının heyecanını yaşıyoruz. Hatay’ın özlemini duyduğu ve hak ettiği belediyeciliğin sağlanabilmesi adına Antakya’da başlattığımız hizmet hamlesinin tüm il sınırlarına ulaştırılması bizim için ayrı bir mutluluk olacaktır.

lütfü savaş24

Kendi mukadderatı ve istikbali konusunda bize yetki veren hemşerilerimize karşı yerine getirmemiz gereken bir takım sorumluluklarımız bulunmaktadır. Mart 2014 yerel seçimleri ile temsil etmeye başladığımız hemşerilerimizin hak ettiği hizmeti alabilmesi için çok önceden hazırlığımızı yaptık. Bizler bu hazırlığı yaparak hemşerilerimizin üzerimizdeki haklarını bir nebze olsun ifa ettiğimize inanıyoruz. Siz değerli muhtarlarımızın da “halka hizmet hakka hizmettir” düsturundan hareketle, tüm hizmet yollarını canla başla aşındıracağınıza ve bu uğurda gereken fedakârlığı yapacağınıza eminiz.

Bu nedenle hizmet edeceğimiz hemşerilerimizin geleceği adına tecrübe ve birikimlerinizden faydalanmak istiyoruz. Tüm ilimizin ihtiyaçlarını tespit ederek projeler geliştirebilmek için destek ve tecrübelerinizi bizimle paylaşmaktan kaçınmayacağınızı biliyoruz. Şehrimizin yarınlarına daha sağlıklı adımlar atmak adına vermiş olduğunuz desteklerden dolayı hepinize teşekkür ederim” dedi.

Toplantıya katılan muhtarlar, Başkan Savaş’ın düzenlemiş olduğu toplantıdan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here