Başkan Savaş Hizmet İstişareleri Toplantılarını Belen’de Sürdürdü

0
102

savaş-belen ziyaret1Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay’ın 15 ilçesinde hemşerileriyle istişareler yaparak, hizmet üretmeye ve sunmaya devam ediyor.

Başkan Savaş’ın bu kapsamda vatandaşlarla bir araya geldiği son ilçe Belen oldu. İlçede, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, CHP Kadın ve Gençlik Örgüt Başkanları tarafından karşılanan Başkan Savaş, ilçe genelinde yürütülen kapsamlı çalışmalar hakkında detaylı bilgiler aldı.

savaş-belen ziyaret2

Başkan Savaş Belen’in Farklı Noktalarında Teveccühle Ağırlandı

Belenli hemşerileri ile birlik ve beraberlik içerisinde Müftüler, Ötençay Ortaoba, Muhlis Ali mahallelerinde hemşerileri ile Belen Sebati Günenç İlkokulu’nda idareci ve öğretmenler eşliğinde hizmet istişareleri gerçekleştiren Başkan Savaş, Belen’in emektar Edebiyatçı-Yazarlarından Enver Karabal’a da sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek Hatay’ın sanat dünyasına katkı sunan ağabeylerine olan saygısını ve Hatay’a olan hizmet aşkını bir kez daha ortaya koydu.

Hemşerileri ile hizmetlerin üretimi ve sunumu noktasında fikir alışverişinde bulunan Başkan Savaş, kendisini en mutlu eden tablonun Belenli hemşerilerinin şanlı Türk Bayrağı ile yaptıkları karşılama olduğunu ifade etti.

Başkan Savaş, 15 ilçe genelinde Hatay için hizmet sunumunda birlik olmaya devam edeceklerinin altını çizerken, vatandaşlar tarafından gösterilen teveccühe layık olmak için mesai anlayışı gözetmeksizin çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here