Başkan Savaş Arsuz ve Reyhanlı’da Temaslarda Bulundu

0
59

lütfü savaş23“Karanlıkta Tutulan Elleri Aydınlıkta Asla Bırakmayacağız”

Seçimlerden sonra ziyaretlerini aralıksız bir şekilde devam ettiren Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Arsuz ilçesine bağlı Nardüzü, Konaklı, Helvalık, Aşağı Kepirce, Madenli, Üçgüllük, Gözcüler ve Konacık Mahallelerini ziyaret etti. Başkan Savaş’ın daha sonraki durağı ise Reyhanlı oldu.

Başkan Savaş’ın Arsuz ilçesine yapmış olduğu ziyarete CHP Hatay Milletvekilleri Mevlüt Dudu ve Refik Eryılmaz, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin eşlik etti.

Buradaki ziyaretlerde yaptığı açıklamalarda amaçlarının Hatay’a hizmet etmek olduğunun altını çizen Başkan Savaş; “Tabi yapılacak olan hizmetlerde hemşerilerimizi katmak istiyoruz. Hatay’ın Büyükşehir olmasıyla birlikte mahalle sayısı arttı, yaklaşık 850-900 mahallemiz var, bizler bu mahallelere varlığımızı en iyi şekilde yapacağımız ziyaretlerle, hizmetlerle hissettireceğiz” dedi.

lütfü savaş24

Lojistik Merkezler İşimizi Kolaylaştıracak

Diğer Büyükşehirlerin yapılanmalarını yaklaşık 2,5 senede bitirdiğini, Hatay’daki yapılanmayı 6 ay içinde tamamlamayı hedeflediklerini de vurgulayan Savaş; “Lojistik merkezlerimiz diğer ilçelerde olduğu gibi Arsuz’da da bitiyor. Bu lojistik merkezlerimiz Hatay halkına hizmeti daha çabuk götürmede kolaylık sağlayacak” diye konuştu.

Bu sene çalışmaların altyapıdan başlanılacağını da ifade eden Başkan Savaş; “Altyapıdaki sorunları büyük oranda giderme amacı içindeyiz. Hazırlanan projeleri de hayata geçireceğiz. Hepiniz bizlere destek oldunuz. Bizler de bu 5 yıl içinde size en güzel şekilde sevgi, barış, birlik ve beraberlik içinde hizmet edeceğiz” şeklinde konuştu.

Hiçbir siyasal ve bölgesel ayrım yapmadan çalışacaklarını ifade eden Başkan Lütfü Savaş; “Diğer ilçeler de olduğu gibi Arsuz ilçemiz de hizmetlerimizden yararlanacak. Karanlıkta tutulan elleri aydınlıkta asla bırakmayacağız” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Savaş mahallelilerin sorunlarını dinleyip ve notlar aldırdı. Başkan Savaş daha sonra Arsuz’da bulunan Büyükşehir idari binasında incelemelerde bulundu.

lütfü savaş25

Şanverdi’yi Makamında Ziyaret Etti

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl ile birlikte, Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi’yi makamında ziyaret etti ve ilçenin sorunlarını değerlendirdi. Sohbet havasında geçen görüşmede Başkan Savaş, Hatay halkının hizmet beklediğini ve bunu geciktirecek bütün faktörlerden kaçınılması gerektiğini ifade ederek, Başkan Şanverdi’ye görevinde başarılar diledi. Başkan Şanverdi ise, Başkan Savaş’ın kendisine yaptığı ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirdi.

Daha sonra Başkan Savaş, CHP Reyhanlı ilçe teşkilatıyla bir araya gelerek, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Yerel seçimlerin bittiğini, siyaseti bir kenara bırakıp hizmetlere odaklanılması gerektiğini ifade eden Savaş; “Hizmeti hep birlikte omuz omuza vererek yapmamız gerektiğini düşünüyorum. Vatandaşın sorunlarını yerinde dinlemek bizim görevimiz. Çözüm yolları bulmak için her zaman çalışacağız. Vatandaşların her zaman yanında olmalıyız varlığımızı onlara hissettirmeliyiz” dedi.

Başkan Savaş, ilçe teşkilatıyla yaptığı buluşmanın ardından Büyükşehir Belediyesi’nin Reyhanlı’daki idari binasında da incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here