Başkan Savaş, “Altyapı Bitince Yol Yapımı Daha da Hızlanacak”

0
62

lütfü savaş11Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay’ın her noktasına hizmet götürme çalışmaları kapsamında Antakya’ya bağlı Esentepe Mahallesi’ni ziyaret etti ve bir takım incelemelerde bulundu.

Mahalle sakinleri tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan Başkanı Savaş, Hatay’ın her noktasına hizmet etmek için özverili bir mesai anlayışıyla çalıştıklarını vurgulayarak, yollar konusundaki karmaşıklığın geçtiğimiz aylarda yapılan HBB Meclisi toplantısıyla giderildiğini ve yol yapım yetkisinin Büyükşehre devredilmesiyle birlikte çalışmalara hızla başladıklarını belirtti.

lütfü savaş12

Hemşerilerine hizmet konusunda endişe duymamaları gerektiğinin altını çizen Başkan Savaş, altyapı çalışmalarının tamamlanması sonrasında yol yapımına daha da hız vereceklerini ifade ederek hizmet etme konusunda siyasi bir kaygı taşımadıklarını vurguladı.

Esentepe Muhtarı Tuncay Yıldız ise yaptığı kısa konuşmada, HBB Başkanı Savaş’ı ağırlamaktan dolayı mahalle halkı olarak duydukları memnuniyeti dile getirirken, yapılacak çalışmalar ve sunulacak hizmetler için Başkanı Savaş’a teşekkür etti.

Fikir alışverişinin yapıldığı ve sorunların ele alındığı ziyaretin ardından Başkan Savaş, Esentepe Muhtarı Tuncay Yıldız ve mahalle sakinleriyle birlikte Altınçay Mahallesi’nde yapımı devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here