Çöp Konteynırları Dezenfekte Ediliyor

0
75

bld-çöp konteynırı2İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince pis koku ve haşerelere karşı şehirde bulunan çöp konteynırları ilaçlı köpükleme sistemi ile dezenfekte ediliyor. Yapılan dezenfekte işlemi hem kötü kokuyu bertaraf ediyor hem de karasinek oluşumunu önlemeye yardımcı oluyor.

İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Ekipleri ilçemizdeki tüm çöp konteynırlarında oluşan sinekler ve diğer zararlı böceklerin çevreye ve insan sağlığına zarar vermemesi ve çevre kirliliğinin önlenmesi için dezenfekte çalışması yaptıklarını ifade ettiler. Özellikle kış mevsimi nedeniyle çöp konteynırlarına atılan evsel atıklar, çevreye rahatsız edici pis koku yayarak vatandaşlarımızı rahatsız etmekte. Periyodik aralıklarla tüm konteynırlarda uygulanan bu dezenfekte ile hem pis kokular giderilmiş, hem de haşerelerle mücadele edilmiş olunuyor.

Temiz Çevre Temiz İskenderun

İskenderun Belediyesi tarafından yürütülen “Temiz Çevre, Temiz İskenderun” faaliyetleri kapsamında, şehrin muhtelif yerlerine yeni çöp kovaları ile dış mekan sigara küllükleri yerleştiriliyor. Çevre temizliği ve halk sağlığı için çalışmalarını sürdüren İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri dekoratif çöp kovalarını Şehit Pamir Caddesi, Ulucami Caddesi, Atatürk Bulvarı, Namık Kemal Caddesi olmak üzere kentin belirli noktalarına takmaya başladı. Özellikle sigara izmaritlerinin cadde üzerinde bulunan ağaç kenarlarına atılmasından dolayı gelen şikayetleri değerlendiren temizlik ekipleri, yeni yapılan dış mekan sigara küllüklerini de cadde üzerlerine yerleştiriyor. Görüntü kirliliği oluşmaması için vatandaşlarımızın bundan böyle cadde üzerinde bulunan küllükleri kullanmaları konusunda gerekli hassasiyeti göstermeleri istendi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here