As Başkan Reşat Çağlar İsim Değişikliğini Açıkladı

0
294

körfez iskenderunspor33Kamuoyunun talebi üzerine geçmiş sezonlarda Spor Toto 2. Liginde “İskenderun Demir Çelik Spor Kulübü” olarak  mücadele eden kentimizin güzide ekibinin yönetimi, yaptığı kongre sonrası isim değişikliğine giderek, adını Körfez İskenderunspor renklerini de Turuncu-Mavi yaptı. İsim değişikliği Türkiye Futbol Federasyonunun internet sitesinde yayınlandı.

İsim değişikliği ile ilgili kamuoyuna bilgi veren Körfez İskenderunspor As Başkanı Reşat Çağlar; “Geçmiş yıllardan bu yana liglerde ‘İskenderun Demir Çelik Spor Kulübü’ olarak mücadele eden kulübümüz, kamuoyunun isteği üzerine yönetim kurulunun yaptığı kongrenin ardından isim değişikliğine gitti. Kulübümüzün yeni ismi ‘Körfez İskenderun Spor Kulübü’ olarak değişmişti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)’na yaptığımız müracaat sonrasında isim değişikliği TFF’nin resmi internet sitesinden de yayınlanmıştır. Diğer değişikliklerin de evrakları TFF’de olup imzaların atılmasının ardından yürürlüğe girecektir. Bu konuda da 3-5 gün içinde açıklama yapacağız” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here