Başkan Güler; “Arsuz Halkını Hayallerine Kavuşturacağız”

0
175

necmettin güler3Gözcüler Belediye Başkanı ve Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Necmettin Güler, Üçgüllük, Akçalı ve Gülcihan’da nezaket ziyaretlerinde bulundu.

Halkla bir araya gelen Başkan Güler, her açıklamasında özellikle gençlere verdiği önemi hissettirerek; “Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza ve gençlerimize değer vermemiz, onları koruyup kollamamız ve önlerini açacak projelere ve hizmetlere imza atmamız gerek. Hizmetlerimizin odağında her zaman insan vardır. İnsanımıza yapılan yatırım en doğru ve haklı yatırımdır” dedi.

İnsanların işlerini kolay halledebilmeleri adına irtibat büroları açacaklarını ifade eden Başkan Güler; “İnsanlarımız ilçe hizmetlerinden nasıl ve en kolay şekilde faydalanabiliriz diye soruyor. Benim başkanlığımda bu sıkıntı olmayacak. Karaağaçtan Kale’ye kadar her bölgede hizmetlerimizden faydalanmaları adına irtibat bürosu diyebileceğimiz merkezlerimiz olacak. Vatandaşlarımız küçük ve çok kolay işler için Karaağaç’tan veya başka bir bölgeden kalkıp merkeze Arsuz’a gelmek zorunda kalmadan hizmetlerini alabilecekler” dedi.

Arsuz halkını hayallerine kavuşturtacaklarını vurgulayan Başkan Güler; “Turizm bölgesi olan ilçemizin hak ettiği yere gelebilmesi doğru, kararlı, geleceği görebilen ve tecrübeli bir ekiple başarılabilir. Bizde de bu bilgi ve tecrübe vardır. Vatandaşımızın bize gösterdiği teveccühü boşa çıkarmayacak, onları hayallerine kavuşturacağız. Bölgemizin kanayan yarası olan işsizliğe yeni yapılacak turistik mekanlarımızın açılmasıyla son vermeyi düşünüyoruz. Bacasız sanayi Turizm Arsuz’un geleceği olacaktır. Tüm yatırımcıları bölgemize çekip yatırım yapmalarını sağlayacak önlemleri alacağız. Ekmeğini kazanmak için ailesinden sevdiğinden uzak kalmaya son vererek, sağladığımız istihdam ile o kardeşlerimizi buralara yerleştireceğiz. Arsuz’un yüzü gülecek, vatandaşımız mutlu edilecek” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here