“Bütçeye Göre Hizmet Yapacağız”

0
151

necmettin acar2Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Necmettin Acar Seçim Ziyaretlerine Başladı…

Karaağaç Belediye Başkanı ve Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Necmettin Acar, Gökmeydan, Gözcüler Madenli, Üçgüllük ve Akçalı beldelerinde halkı ziyaret etti.

Belediye Meclis üyeleriyle birlikte halkın karşısına çıkan Necmettin Acar, her gittiği belde de ilgi gördü. Halkla sohbet eden Acar; “Ben buraya kendimi övmeye gelmedim. Diğer aday adaylarını da eleştirmeye gelmedim. Hizmetlerimiz ortada. Merak eden buyursun misafirimiz olsun Karağaağaç’a gelsin. Biz Karaağaçta yaptığımız hizmetlere güvenerek bu göreve talip olduk” dedi.

Belde gezilerinde halkı da dinleyen Necmettin Acar, diğer aday adaylarının çıkacak adaya destek verip vermemesi konusunda da; “Ben aylardır söylüyorum yine hatırlatıyorum. Aday kim olursa olsun şeref ve namus sözü veriyorum ki canla başla çalışacağım. Ancak bu söylediğimi diğer aday adaylarının da halka söylemesini istiyorum” dedi.

Arsuz’u yönetmek için belli bir tecrübe ve bilgi gerektiğine inandığını da hatırlatan Necmettin Acar; “35 yılım belediyecilikle geçti. Benim aile terbiyem dik durmayı ve halka hizmet ederken yalan söylemek zorunda olmadığımı öğretti. Sizlere vaatlerde de bulunmuyorum. Arsuz Belediyesinin bütçesine göre hizmet yapabiliriz. Hayali projelerle halkı kandırmanın anlamı yok. Bir belediyenin nelere gücünün yetip yetmediğini benden daha iyi bilen var mıdır? 35 yılımı bu işlerle geçirdim. Bütçeye göre hesaba göre hizmet yapılır. Hesap işleri müdürü olarak görev yaptım yıllarca. Neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum. İşe ben bu yüzden sizin karşınıza hayali projelerle çıkmadım. Eğer mesele yapılamayacak ama halkın gözünü boyayacak projeler sunmaksa emin olun sizlere çok daha güzel projelerle gelirdim. Arsuz belediyesinin bir bütçesi olacak. O bütçenin nelere yeteceğini ben daha şimdiden biliyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here