Başkan Fatih Tosyalı’dan Gürsel Mahallesine Müjdeli Haber

0
40

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Gürsel Mahallesi Muhtarı Semir Öz ile birlikte askıya çıkarılan Gürsel Mahallesi İmar Planını inceledi.

İskenderun Belediyesi Eski Evlendirme dairesinde İmar Müdürlüğü tarafından askıya çıkarılan imar planı ile bilgiler alan Başkan Fatih Tosyalı; “Yıllardır çözümlenemeyen bir sıkıntıyı daha ortadan kaldırıyoruz. Gürsel Mahallesi İmar Planı sorununu çözüyoruz. Bu çerçevede Gürsel Mahallemizde ikamet eden vatandaşlarımızı yakından ilgilendiren ‘İmar Planı’ Belediyemizin eski evlendirme dairesinde askıya çıktı. Vatandaşlarımız itirazlarını 10 Mayıs 2021 tarihine kadar yapabileceklerdir. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Gürsel Mahallesi muhtarı Semir Öz ise Gürsel Mahallesinde yıllardır yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağını belirterek; “Gürsel Mahallesinin İmar planının askıya çıkarılması noktasındaki yoğun çalışmalarından dolayı Başkan Fatih Tosyalı’ya teşekkür ediyoruz. Bu çalışma mahallemizde ikamet eden vatandaşlarımızın için çok önemliydi” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here