Başkan Altan; “Birlik, Güç ve Huzur Getirir”

0
186

çelik-iş altan1Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Çelik-İş Sendikası Baş Temsilciliğini Ziyaret Etti

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ın Çelik-İş Sendikası’na desteği sürüyor. Başkan Altan başlayan mübarek ramazan ayı dolayısıyla Çelik-İş Sendikası’nın İsdemir Baş temsilciliğine bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül, Çelik-İş Sendikası Mali Sekreter Bayram Altun,  Çelik—İş Sendikası Genel Eğitim Sekreteri Recep Akyel, Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Demir, Şube Sekreteri Mehmet Güngör, Şube Mali Sekteri Murat Kayış, Şube Teşkilatlandırma Sekreteri Ender Keser, Şube Eğitim Sekteri  Rıfat Alpboğan ve Çelik-İş Sendikasına mensup bazı işçiler hazır bulundular.

çelik-iş altan2

Ziyarette konuşan Payas Belediye Başkanı Bekir Altan; “Sevgili emekçi kardeşlerim. Mübarek ramazan ayınızı kutlamak üzere buradayım. Bu manevi ayda her zamankinden daha fazla birlik ve dirliğe ihtiyacımız var. Birlik olun. Birlik, sizlere başarı, güç ve huzur verir. Fitne ve fesattan uzak durun. Sizleri bölmeyi amaçlayan, sizleri güçsüz hale getirecek tuzaklara düşmeyin. Mübarek ramazan ayının hem siz emekçi kardeşlerimize hem de İslam Alemine hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. Allah tuttuğunuz oruçları ve ibadetlerinizi kabul etsin” diye konuştu.

Başkan Altan sonrası söz alan Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı, Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül ise; “Payas Belediye Başkanımız Sayın Bekir Altan’a ziyareti için teşekkür ediyoruz. Başkan Altan’ın destek ve ilgisini her fırsatta görmekten memnunuz. Böylesi mübarek bir ayda yaptığı ziyaret bizler için daha bir anlamlı olmuştur… Kendisine teşekkür ediyor, Allah razı olsun diyor ve görevinde kolaylıklar ve başarılar temenni ediyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here