Başbakan Erdoğan, 20 Temmuz’da Antakya’da

0
104

akp il başkanı3Ak Parti Genel Merkez tarafından atanan Hatay İl Başkanı Murat Genco, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 20 Temmuz Pazar günü saat 16.30’da Antakya’da İtfaiye meydanında Hataylılar ile buluşacağını duyurdu.

İl Başkanı Genco; “Meydanda yapacağı miting ile halkımıza seslenecek olan Cumhurbaşkanı adayımız Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşlara ilimizde ve ülkemizde Ak Parti iktidarı döneminde son 12 yılda yapılan hizmetlerle ilgili açıklamalar yapacaktır. Cumhurbaşkanlığı seçiminin halk tarafından yapılması için halkın önüne sandık koyan ve tercihini bu yönde yapmak üzere imkan tanıyan bir partinin il başkanı olarak, o dönemlerde sandığa karşı gelenleri ve oylamada hayır oylarının çıkması için çaba sarf edenleri ne biz, ne de halkımız unutmadı. 10 Ağustos’ta inşallah millet ile devlet artık tam manasıyla, tam bir muhabbetle kucaklaşıyor. Aracılar, vesayetçiler aradan çekiliyor, asıllar devreye giriyor. Millet artık cumhurbaşkanını kendisi tayin edecek” dedi.

Trilyonluk yatırımların yapıldığı Hatay’ın kalkınması, büyümesi, gelişmesi için atılan adımların kesinlikle belleklerden silinemeyeceğini kaydeden İl Başkanı Genco; “İşte bunların yapılmasına en büyük destek veren ve ülkemizin gelişmesinde baş mimar olan Cumhurbaşkanı adayımız Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 20 Temmuz Pazar günü Hataylılar ile buluşmak üzere İtfaiye meydanında saat 16.30’da olacaktır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here