Başarılarının Sevincini Paylaştılar

0
145

spor-boks ziyaret4Türkiye Büyük Erkekler Boks Müsabakalarında Dereceye Giren Boksörlerin Başkan Ziyareti

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, bu yıl Kastamonu’da gerçekleştirilen “Türkiye Büyük Erkekler Boks Müsabakaları”nda dereceye giren sporcularımıza madalyalarını törenle taktı. Başkan Seyfi Dingil, ayrıca sporcularımızı yetiştiren hocalara da plaket takdim etti.

Türkiye Boks Federasyonu Hatay İl Temsilcisi Nuri Erdener, İskenderun Belediyespor bünyesinde faaliyet gösteren boks takımı ile birlikte İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti. Sporcular ve hocaları Kastamonu’da katıldıkları şampiyonada elde etekleri başarıyı İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e armağan ettiler.

spor-boks ziyaret5

Başkan Dingil, konuklarını makamında kabul ederek, sıcak ilgisini eksik etmedi. Başkan Seyfi Dingil’e kabulden ve spora verdiği önemden dolayı teşekkür eden İl Temsilcisi Nuri Erdener, boks sporunu Hatay’da belirli seviyelere getirmek için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti. Tüm kıt imkânlara rağmen genç sporcuların yürekleriyle mücadele ettiklerini kaydeden Erdener, kendilerinin her zaman yanında olan ve boks sporunun Hatay’da ve özellikle İskenderun’da daha başarılı hale gelmesi için destek veren Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür etti.

Hatay’da boks denince akla ilk olarak Nuri Erdener’in geldiğini ve onunla her zaman gurur duyduklarını ifade eden Başkan Dingil ise sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını ve ellerinden geldiğince destek vereceklerini söyledi. Genç sporcularımızı elde ettikleri başarıdan ötürü yürekten kutlayan Dingil, emeği geçenlere ve teşekkür ederken, İskenderun’un ismini elde ettikleri derece ile duyuran herkesin başının üstünde yeri olduğunu vurguladı.

spor-boks ziyaret6

Konuşmaların ardından İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, geçtiğimiz aylar içinde vefat eden Türk Boksuna adını altın harflerle yazdıran Sinan Şamil Sam için adına düzenlenen turnuvada başarı gösteren sporcularımıza madalyalarını taktı, çeşitli hediyeler verdi. Başkan Dingil ayrıca, sporcularımızı yetiştiren hocalara da günün anısına plaket takdim etti.

Türkiye Boks Federasyonu Hatay İl Temsilcisi Nuri Erdener ve genç boksörlerin ziyaretinde; İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Arıkoğlu, İskenderun Belediyespor temsilcileri Levent Duman, Levent Erköse, Muhsin Cerrahoğlu ile Fahri Boks Temsilcileri Veysel Cıncık, Yılmaz Akpınar, Rızkullah Terbiyeli, Ahmet Yüksel, Selami Ergüven, Sabriye Sönmez, Ömer Soylu, Hatay Boks Hakem Heyetinden Abdurrahman Çokbenli, Faruk Hasret Yaralı, Ahmet Suphi Erdener, Bestekar Sanatçı İhsan Akpınar ve Vehbi Gökgöz hazır bulundular.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here