Vali Ercan Topaca Antakya Belediye Tv’nin Canlı Yayın Konuğu Olacak

0
113

vali topaca4Hatay Valisi Ercan Topaca, bugün saat 19.30’da Hatay’ın ilk ve tek belediye internet televizyonu olan www.antakyabelediye.tv’nin canlı yayın konuğu olacak. Vali Ercan Topaca, şehrimiz hakkında önemli açıklamalarda ve değerlendirmelerde bulunacak. Hatay’ın tamamının ele alınacağı programda Hatay Valisi Ercan Topaca şehrimizin fiziki, ekonomik, sosyal ve toplumsal konularını aktarmanın yanı sıra merakla beklenen projeler hakkında da önemli bilgiler sunacak.

Hatay Valisi Ercan Topaca’nın gündeme dair önemli açıklamalarda bulunacağı programdan bazı başlıklar ise şöyle; “Yeni Devlet Hastanesi ne zaman hizmete başlıyor? Reyhanlı ve Büyük Karaçay Barajı inşaatında gelinen son durum… Amanos Tüneli ve İskenderun Liman Projesi süreci… Hatay’da kaçakçılık ve sınır güvenliği açısından yapılan çalışmalar. Şehrimizde bulunan tarihi mekânların restorasyonları ve turizm çalışmalarında gelinen son nokta. Bayır Bucak Türkmenleri ve çadır kentlerde kalan misafirlere yönelik yürütülen çalışmalar.”

10 Aralık 2015 Perşembe günü (bugün) saat 19.30’da yayınlanacak olan program www.antakyabelediye.tv  internet televizyonu üzerinden canlı olarak izlenebilecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here