Amatör Liglerde Liderlik Heyecanı

0
467

spor-amatör1Hatay Amatör Küme Süper Lig ile Hatay 1. Amatör Lig A ve B Gruplarında heyecan ve Liderlik savaşı tüm hızıyla sürüyor. Buna göre, Hatay Amatör Küme Süper Lig’de 33 Puan ile Defne 2013 Spor gruptaki liderliğini sürdürüyor. Hatay 1. Amatör Lig (A) Grubunda 24 puan ile Dörtyol Esnafspor, Hatay 1. Amatör Ligi (B) Grubunda ise 27 puan ile Armutluspor lider durumda bulunuyor.

Hatay Amatör Küme Süper Lig’de ilk yarıda oynadığı 11 karşılaşmanın 11’inden galibiyetle ayrılan Defne 2013 Spor 33 puan ile liderliğini sürdürüyor. Defne 2013 Spor’un en yakın takipçisi Reyhanlıspor ile arasındaki puan farkı ise 9.

spor-amatör2

1. Amatör Lig (A) Grubunda da Dörtyol Esnafspor, oynadığı 8 karşılaşmada 8 galibiyet alarak topladığı 24 puan ile liderlik koltuğunda oturuyor. Dörtyol Esnafspor ile grupta ikinci sıradaki Nardüzü Gençlik ve Spor’un arasında da 7 puan fark bulunuyor. (B) Grubunda ise Armutluspor 27 puan ile liderliğini sürdürüyor. B Grubu lideri Armutluspor’u ise 6 puan geriden Dörtyol Belediyespor takip ediyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here