“Aynı Tasarıyı Biz Verince Reddediliyor AKP Verince Kanunlaşıyor”

0
63

refik eryılmaz8CHP Milletvekili Eryılmaz, Bazı STK’ları Ziyaret Etti

CHP Hatay Milletvekili Avukat Refik Eryılmaz, Samandağ Berberler ve Kuaförler Odası, Bakkallar Odası, Esnaf Odası, Çekmece Minibüsçüler Kooperatifine bir dizi ziyarette bulundu.

Meslek odaları örgütlerine yapılan ziyaretler hakkında değerlendirmede bulunan Milletvekili Eryılmaz; “Çekmece Minibüsçüler kooperatifi ziyaretimizde kooperatifin uzun zamandır yaşadığı güzergâh sorununu masaya yatırdık, bu sorunun çözümü hususunda üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazır olduğumuzu ifade ettim. Samandağ Berberler ve Kuaförler Odası ziyaretimizde Berber ve kuaförlerimizin de önemli sorunları olduğunu gördük. Hangi esnafımıza dokunsak bin ah işitiyoruz.

Bakkallar ve Esnaf Odasına gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizde Esnafımızın sorunlarını ve çözüm önerilerini masaya yatırdık. Esnafın yaşadığı sıkıntıların giderilmesi için meclise sunulan kanun tekliflerini değerlendirdik. Özellikle çalışan emeklilerin maaşından yapılan %15’lik kesintinin çok ciddi rahatsızlık uyandırdığını biliyoruz. Bu konuda meclise verdiğimiz kanun teklifleri maalesef AKP iktidarı tarafından meclis genel kuruluna getirilmiyor.

Grubumuz tarafından toplum menfaatine verilen kanun tekliflerinin tümü reddedildiği gibi aynı konulardaki teklifler aynen veya değiştirilerek AKP grubu tarafından verildiğinde kanunlaşıyor. Biz bu konuların yakın takipçisi olmaya devam edeceğiz. Biz esnafımızla, meslek odalarımızla dayanışma içinde olmaya devam edeceğiz. CHP iktidarında bu mağduriyete mutlaka son vereceğiz.

Gerçekleştirdiğimiz ziyaretler kapsamında bizden ilgilerini esirgemeyen; Çekmece Mahallesi Muhtarımız Fikret Çolakoğlu ve Çekmece Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Hayrettin Bey’e, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Hikmet Tunç ve yönetimine, Bakkallar odası Başkanı Necdet Arslan ve yönetimine, Esnaf Odası Başkanı Refik Gümüş ve yönetimine şahsımıza karşı göstermiş oldukları yakın ve sıcak ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here