Aymen Bir Kez Daha Türkiye İhracatçılar Meclisi Denetim Kurulu’nda

0
105

bülent aymen1Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Olağan Seçimli Genel Kurulu 7 Haziran 2014 tarihinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Türkiye’nin dört bir yanından gelen İhracatçı Birlikleri TİM delegelerinin ve üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği 21. TİM Olağan Genel Kurulu’nda Mehmet Büyükekşi yeniden adaylığını koydu ve 428 firma temsilcisinin oy kullandığı Genel Kurulda yeniden TİM Başkanı seçildi. TİM Başkanı ile birlikte 3 kişi de TİM Denetim Kurulu üyeliğine seçildi. TİM Denetim Kurulu üyeleri TİM Yönetim Kurulu ile birlikte çalışmaktadır.

Buna göre, 21. TİM Olağan Genel Kurulu’nda Akdeniz Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Bülent AYMEN yeniden dört seneliğine TİM Denetim Kurulu üyeliğine seçildi.

TİM Denetim Kurulu Üyesi Aymen, yaptığı değerlendirmede; “İhracatçılarımızı en iyi şekilde temsil etmek ve ihracatın sorunlarını eş zamanlı olarak aktarıp acil çözümler üretebilmek adına geçen dönem olduğu gibi bu dönemde elimizden geleni yapacağız. Üzerimizde Türkiye’nin hükümet politikası olan bir görevin ağırlığı var, 2023’te bu hedefe ulaştığımızda bu başarının paydaşları olmak için Başkanımız Sayın Büyükekşi ile her sektörden arkadaşlarımızla bu yolda ilerliyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here