“Atatürk’ü Daha İyi İrdelemeye ve Anlamaya Başladık”

0
81

kamil turan11CHP Milletvekili Aday Adayı Kamil Turan Ziyaretlerini Sürdürüyor…

CHP Hatay Milletvekili aday adayı Mustafa Kamil Turan nezaket ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Atatürkçü Düşünce Derneği İskenderun Şubesini ziyaret eden Turan burada dernek başkanı Ali Akyol ve dernek yöneticileri tarafından çok sıcak bir şekilde karşılandı. Dernek Başkanı Ali Akyol bu dönemde Cumhuriyet düşmanlığının ve Atatürk’e saldırının en üst düzeye çıktığını, Atatürk’ün unutturulmaya ve ülke insanının hafızasından silinmeye çalışıldığını söyledi.

CHP Hatay Milletvekili aday adayı Mustafa Kamil Turan, Atatürk’ün büstlerini yıkabileceklerini ancak düşüncelerini yok edemeyeceklerini, hangi siyasi görüşte olursa olsun Türk halkının çok büyük bir çoğunluğunun gönlünde Atatürk’ün sarsılmaz yeri olduğunu söyledi. Turan; “Atatürk düşmanlığı başladığından bu yana Atatürk hakkında konuşmaya ve onu, yaşantısını, fikirlerini daha iyi irdelemeye ve anlamaya başladık” dedi. Turan, yakın dönemde yaşadıkları zorluklar ve baskıya rağmen büyük bir mücadeleyle Atatürkçü düşünceye sahip çıktıkları için ADD İskenderun Şube Başkanı Ali Akyol ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Atatürkçü Düşünce Derneği İskenderun Şubesi dernek başkanı Ali Akyol ve dernek yöneticileri Mustafa Kamil Turan’a çalışmalarında başarılar dilediler.

kamil turan12

Turan’ın İkinci Durağı İGEV Oldu

CHP Hatay Milletvekili aday adayı Mustafa Kamil Turan ve çalışma arkadaşlarının bir sonraki durağı İskenderun Güney Eğitim Vakfı (İGEV) oldu. CHP Heyeti vakıf başkanı Şefik Uyar ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldiler.

Sözlerine kendilerini kabul ettiği için vakıf başkanına teşekkür ederek başlayan Mustafa Kamil Turan; “İskenderun Güney Eğitim Vakfını kurulduğundan bu yana takip etmekteyim, vakfınız zor ve kısıtlı şartlar altında eğitime büyük katkı sunuyor. Sizden burs alan gençler çağdaşlık yolundan sapmadan eğitimlerini sürdürebiliyorlar ve ülkemizin geleceği bu gençlerdir. Gönüllü çalışan sizleri tebrik ediyor, ülkem adına teşekkür ediyorum” dedi.

İskenderun Güney Eğitim Vakfı Başkanı Şefik Uyar, Mustafa Kamil Turan’ı uzun zamandır tanıdığını vakfın hemen hemen her etkinliğinde yanlarında gördüklerini söyledi, ayrıca kendisine ve ziyarette beraberinde olan İlyas Güden’e meclis üyelikleri döneminde yurt arsası edinme çabalarında verdikleri destekten dolayı da teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here