“Ülkeyi İçinde Bulunduğu Kâbustan Kurtarmalıyız”

0
77

ender çolakoğlu15CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Çolakoğlu Partisinin Defne İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Ender Çolakoğlu partisinin Defne İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Seçim çalışmaları kapsamında, CHP’nin ilçe teşkilatlarını ziyaret eden milletvekili aday adayı Dr. Ender Çolakoğlu’nu CHP Defne İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Gönenç, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili karşıladı.

CHP Defne İlçe Teşkilatı’nda gerçekleştirilen programda konuşan Çolakoğlu; “Defne ilçe örgütünü Hatay için değil tüm Türkiye için örnek olarak farklı yere koymak isterim. Öncelikle Cumhuriyet Halk Partisi seçmeni olarak ilçe örgütünüze seçimlerdeki başarısından dolayı teşekkür etmek isterim. Türkiye’nin en genç örgütlerinden birisi, Türkiye’ye damgasını vuran oy oranıyla Cumhuriyet Halk Partisine burada seçim kazandırdı. Çok şey söylenebilir buna ilişkin belki buradaki toplumsal dokunun siyasal yapının buna zemin hazırladığına dair ama ben biliyorum ki ilçe örgütünün bu başarıda çok büyük rolü var. Alınan oy oranıyla tüm Türkiye’ye çok güzel bir mesaj verdiğini düşünüyorum. Türkiye Cumhuriyeti 15-16 ay önce tarihinin en önemli olaylarından birine şahit oldu. Olayın fiilen gerçekleştiği Taksim Meydanı’ndan sonra en önemli direnişi gösteren Defne ilçemiz olmuştur.

ender çolakoğlu16

Türkiye’ye ve Türkiye’nin tüm yurt severlerine bu coğrafyadan demokrasiye aşık, özgürlüklerden yana olduğunu haykırmışlardır. Bu insanlar bunu haykırırken ilçe yönetimi olarak örgütüne sahip çıkarak provokasyonlara da engel olmuşlardır. Demokrat, aydın bir Cumhuriyet Halk Partisi seçmeni olarak ilçe örgütüne tüm çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Siyasetin yoğun yaşandığı bir aile ortamında yetiştiğini hatırlatan Çolakoğlu; “Partili bir geçmişim var. Ülkemizin, bölgemizin durumuyla ilgili bireysel olarak sorumluluktan kaçamazdım. Sorumluluk bilinci içerisinde bu sorunların çözümünde katkı sunabileceğimi düşünüyorum. Ülke bir kabus dönemi yaşamaktadır. Bizler gibi demokrasiyi, çağdaşlığı, aydınlığı ve sosyal demokrasiyi hayatının ekseni yapmış insanların ülke gidişatından memnun olmaları imkânsızdır. Muhtemelen aynı duyguları paylaştığımız bir masanın etrafındayız. Bu kâbustan uyanmamız lazım. Bizleri ve ülkeyi uyandıracak yegâne gücün, CHP iktidarı olduğuna inanıyoruz. Bunun başarılabilmesi için gerçekleştirilebilmesi için, Cumhuriyet Halk Partisinin tüm örgütlerine, hepimize çok büyük görevler düşüyor. İktidar olma yolumuzda tüm olumsuzlukları, kırgınlıkları, küskünlükleri geride bırakıp, ülkeyi içinde bulunduğu bu kâbustan kurtarmak gibi büyük bir sorumluluğumuz olduğunu unutmamalıyız. Seçim süreci boyunca tüm partililerimizin bu şekilde çalışacaklarına olan inancım tamdır” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Defne İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Göneç ise konuşmasında; Seçimlerde aldıkları oy oranı dolayısı ile kendilerini tebrik eden Çolakoğlu’na teşekkür ederek, partinin birbirlerine teşekkür eden insanlara ihtiyacı olduğunu vurguladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here