Ata Online, İSDEMİR Hisse Sahiplerini Bilgilendirmeye Geliyor

0
339

isdemir bilgilendirme1Ata Online, İsdemir pay sahiplerini bilgilendirmek için 29-31 Ocak 2015 tarihleri arasında Hatay, İskenderun ve Osmaniye’de ücretsiz eğitim seminerleri düzenliyor. İlki, dün Dörtyol’da düzenlenen seminerlerin ikincisi ise bugün İskenderun Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.

Türkiye’de online sermaye piyasalarında aracılık hizmeti sunan ilk kuruluş olan Ata Online, İskenderun Demir ve Çelik A.Ş’nin özelleştirilmesi sırasında dağıtılan hisseler konusunda hisse sahiplerini bilgilendirecek. 1990 yılından bu yana kurumsal finansman, yatırım danışmanlığı, portföy yönetimi, araştırma ve aracılık hizmetleri alanlarında sektörde sahip olduğu tecrübe ile İSDEMİR hisse sahiplerini serbest işlem platformunda ne yapmaları gerektiği konusunda bilgilendirecek olan Ata Online, 3 gün boyunca Hatay, İskenderun ve Osmaniye’de ücretsiz eğitimler veriyor.

Hisseler Borsa İstanbul’da İşlem Görmeye Başlayacak

Ereğli Demir Çelik A.Ş, 16 Ocak 2015’te İskenderun Demir Çelik A.Ş hisselerinin Borsa İstanbul Serbest İşlem Platformu’nda işlem görmesi için başvuru da bulundu. Dolayısıyla özelleştirilmesinin ardından yüzde 11’lik payı çalışanlarına dağıtılan İskenderun Demir ve Çelik A.Ş hisseleri, Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlayacak.

İSDEMİR hisse sahiplerine yönelik üç gün sürecek seminerlere dün başlayan Ata Online, aynı zamanda isteyen herkesin katılabileceği ve ücretsiz olan finansal okuryazarlık eğitimiyle de hem İSDEMİR pay sahiplerinin hem de halkın alternatif finansal araçlar konusunda bilgilendirilmesini amaçlıyor.

Dün Dörtyol Fourway Otel’de düzenlenen toplantı, bugün İskenderun Kültür Merkezinde, yarın da Osmaniye Sanayi ve Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Bugün saat 13.30’da İskenderun Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek ilk toplantının ardından saat 18.30’da da ikinci toplantı düzenlenecek. Saat 16.00’da herkesin katılabileceği ‘Finansal Okuryazarlık Eğitimi’ verilecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here