Asfalttaki Çökmeler Tehlike Saçıyor!

0
79

asfalt çöküyor1Bir önceki belediye yönetimi tarafından Gürsel Mahallesinde yapılan altyapı çalışması sonrası zeminin oturması beklenmeden yapılan asfaltta meydana gelen çökmeler, sürücüleri büyük sıkıntıya sokuyor. Bu durumdan rahatsız olduklarını her fırsatta dile getiren Gürsel Mahallesi sakinleri; “Bu yolun düzeltilmesi için ille de can mı gitsin?” diye tepki gösterdiler.

Özellikle yaz aylarında çok daha fazla işlek olan eski İskenderun-Arsuz istikametinin Gürsel Mahallesi üzerinden geçen yoldaki çöküntüler nedeniyle sürücüler büyük risk altındalar. Gürsel Mahallesinde yapılan altyapı ve akabinde asfalt çalışması mahalle sakinlerini sevindirirken, aradan geçen 4 aylık zaman sonunda yolun büyük bölümünde asfaltın çökmesi nedeniyle halk şuanda tedirgin durumda.

Bu duruma tepki gösteren Gürsel Mahallesi sakinlerinden Yılmaz Töremiş; “Bu yol nasıl ve neden böyle oldu bilmiyoruz ama bildiğimiz bir gerçek var ki o da şuan bu yol araç sürücüleri için büyük bir tehlike arz etmektedir. Bu yolun yapılması için ille de can mı gitsin? Anlaşılan ölümlü kaza olmadıkça bu yol yapılmayacak. Yolun büyük bölümünde çökmeler meydana gelmiş durumdadır. Bu durum çok tehlikeli ve her an kazaya davetiye çıkmaktadır. Özellikle de motosiklet sürücüleri için büyük bir tehlikedir” dedi.

Seçimler sonunda yeni oluşan belediye yönetiminden, bu konu hakkında duyarlılık bekleyen Gürsel Mahallesi sakinleri, can kaybı yaşanmadan bu sorunun ortadan kaldırılmasını istiyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here