Arsuz’da Problemli Olan Yollar Birer Birer Yeni Bir Çehreye Kavuşuyor

0
148

arsuz-kepirce ziyaret1Farkını yaptığı hizmetlerle ortaya koyan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, ilçe genelindeki tüm mahallelerde yolların düzeltilmesi ve bozuk olan yolların asfaltlama işini bizzat takip ediyor. 329 bin 310 metrekarelik asfalt ihalesi kapsamında Akçalı ve Gözcüler’den sonra belirlenen program doğrultusunda Yukarı Kepirce ve Aşağı Kepirce Mahallelerinde devam eden ve tamamlanan asfalt çalışmaları ile Gözcüler Mahallesi’nde gerçekleştirilen asfalt yama çalışmalarını inceleyen Başkan Nazım Culha, yoldan geçen mahalle sakinleriyle de selamlaşıp sohbet etti.

Gittiği her yerde vatandaşların yoğun sevgi seli ile karşılaşan Başkan Culha, Gözcüler Mahallesi’nde Aydemir Ailesi’ne gerçekleştirdiği çatkapı ziyarette de sevgi dolu gözlerle bakan yaşlı bir teyzenin “Allah seni korusun. Sağlık versin. Seninle gurur duyuyoruz. Dualarım her zaman seninle” şeklinde hayır duasını aldı.

“Sorunlu Yol Kalmayacak”

Bozuk olan yollarda asfalt ve parke çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını ifade eden Arsuz Belediye Başkanı Culha, ilçedeki bütün mahallelerde sorunlu yol bırakmayacaklarını ifade etti. Eskiye nazaran Arsuz’daki bozuk yol sorununu büyük ölçüde çözdüklerini dile getiren Başkan Nazım Culha; “Mevcut yolların onarımı, yeni yolların açılması ve yeni açılan yollara stabilize serilmesi çalışmalarımızı aksatmadan tüm mahallelerde devam ettiriyoruz.  Sorunlu olan bütün yollarımız vatandaşımızın ve araç sürücülerinin rahatlıkla kullanabileceği yollar haline gelecek” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here