Arsuz’a Milli Gurur

0
139

gözcüler bldspor1Plaj Futbolu Milli Takım aday kadrosuna davet edilen Arsuz Gözcüler Belediyespor Kulübü sporcuları Yoldaş Barış Deveci, Yusuf Kıyılı ve Samet Berberoğlu, Kulüp Başkanları Mehmet Altun ile birlikte Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’yı makamında ziyaret ettiler.

27 Ekim-1 Kasım 2014 tarihleri arasında Alanya’da toplanacak olan Milli Takım kadrosunda yer alan sporcular, Başkan Nazım Culha’ya başarı sözü verirken, desteklerinden dolayı teşekkür etmeyi de ihmal etmediler.

Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Mehmet Altun; “Hem plaj futbolundaki performansları, hem de kişilikleriyle sporcularımız Arsuz’un gözbebeğidirler. Sporcularımızın elde ettiği başarıları tesadüf değildir. Bu başarı çok çalışmanın bir emeğidir” dedi. Altun, Plaj Futbolu Türkiye Şampiyonasının İskenderun etabında şampiyon olduklarını, Alanya’da yapılan finallerde ise üçüncülük elde ettiklerini de anımsattı.

Milli Takım aday kadrosuna davet edilen sporcuların Arsuz’u ulusal ve uluslar arası arenada en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını ifade eden Belediye Başkanı Nazım Culha da; “Sporcularımızın milli takım kadrosuna seçilmesi ilçemizde büyük bir heyecan yarattı. Kendileriyle gurur duyuyoruz. Ayrıca diğer sporcularımıza moral ve motivasyon kaynağı olmuşlardır. Kampta da başarılı performans sergileyerek, milli takım kadrosunda yer alacaklarına yürekten inanıyorum” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here