Arsuz, Türkiye Yelken Şampiyonasına Ev Sahipliği Yapacak

0
107

yelken turnuvası3Türkiye Yelken Federasyonu tarafından organize edilen Optimus Yelken Müsabakalarının 16-22 Haziran tarihleri arasında Arsuz’da düzenleneceği öğrenildi. İskenderun Yelken Kulübü Başkanı Meriç Özkaya,  iş adamı Edip Zelluh ve Deniz Ticaret Odası yönetim kurulu üyesi Kadir Doğan ile birlikte İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO)’nı ziyaret ederek, şampiyona hakkında detaylı bilgiler verdi.

Arsuz’un çok önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacağına dikkat çeken İskenderun Yelken Kulübü Başkanı Özkaya; “150’ye yakın sporcu, 30’a yakın hakemin görev alacağı, 7/14 yaş gurubu arasında düzenlenecek olan yarışma çok önemli! 7 yıl önce de yine Türkiye Şampiyonası bölgemizde düzenlenmişti. Şampiyonaya İskenderun Yelken kulübü olarak bizlerde çok ciddi bir şekilde hazırlanıyoruz. Böylesi önemli organizasyonlara destek verilmesi gerekir. Bu bağlamda, bölgemizde düzenlenecek olan şampiyonada birlik ve beraberlik içerisinde herkes üzerine düşen görevi yerine getirmeli ve destek vermeli diyorum. İTSO yönetimine de bu yönde bizlere destek olmalarını bekliyoruz” dedi.

yelken turnuvası4

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “Yelken kulübünün ev sahipliğinde düzenlenecek olan Türkiye şampiyonasını önemsiyoruz.   Bu organizasyonun hem sportif hem de ticari anlamda önemli bir faaliyet olduğuna inanıyorum. Şampiyonaya katılmak üzere sporcu ve beraberindeki kafilelerin Şehrimize gelmesi gerek esnaflarımız gerekse bölgenin tanıtımı açısından da son derece önemli. Bu tür faaliyetlerin yanında olunması gerektiğine inanıyorum” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here