EceLife’tan Sosyal Dayanışma Örneği

0
636

ecelife şölen1EceLife Anaokulu’nun bu yıl 3’cüsünü gerçekleştirdiği “Bahar Şenliği” yine büyük bir anlam taşıdı. Geliri, Korunmaya Muhtaç Çocuklar Derneğine bağışlanmak üzere gerçekleştirilen etkinlikte, çocuklar gönüllerince eğlenirken, yardım kumbarasına da bağış bıraktılar.

2 No’lu Belediye Çay Bahçesinde geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen 3. Bahar Şenliği ile ilgili bilgi veren EceLife Anaokulu Kurucusu Eda Göçmen; “Bu yıl 3’cüsünü düzenlediğimiz etkinlikte elde edeceğimiz gelirler Korunmaya Muhtaç Çocuklar Derneğine bağışlanacak. Bu yılki etkinliğimizi biraz daha alana yayarak halka açık gerçekleştirdik. Etkinliğimizde çocukların gönüllerince eğelenecekleri oyun alanları, palyaço gösterilerinin yanı sıra öğrencilerin yıl içerisinde gerçekleştirdikleri resim ve el işleri sergilendi.

ecelife şölen2

Etkinliklerde ayrıca öğrenci velilerimizin evlerinde hazırladıkları yiyeceklerde satışa çıkarılarak, korunmaya muhtaç çocuklara yardımın daha yüksek olmasını amaçladık. Kısaca kendi sergimizi sosyal dayanışmaya ve şölene dönüştürdük. Geleneksel hale getirdiğimiz bu şenliği önümüzdeki yıllarda da yapacağız” dedi.

Etkinliğe katılan çocuklar, palyaço gösteriler ve oyun alanlarında gönüllerince eğlenerek, günlerini gün ettiler. EceLife öğrencilerinin sergileri de büyük beğeni toplarken, yardım kumbarasına da gönüllerince bağışta bulundular.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here