İskenderunlu Karateciler Gaziantep’ten Dereceyle Döndüler

0
257

karete1Gaziantep Şahinbey Spor Salonunda 24-25 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen ve 35 ilden 650 sporcunun katıldığı “Zeugma Karate Turnuvası”nda İskenderunlu Karateciler başarılı derecelerle döndüler. İskenderun Karate Spor Okulu Antrenör Bünyamin Göz’ün öncülüğünde turnuvaya katılan İskenderunlu Karateciler iki Türkiye 2’ciliği elde ederken, dört de Türkiye 3’cülüğü ile turnuvadan döndüler.

Kısıtlı imkanlarla İskenderun’da Karate spor dalının sevdirmeye ve yaygınlaştırmaya çalışan İskenderun Karate Spor Okulu Antrenör Bünyamin Göz’ün öğrencileri, katıldıkları Türkiye şampiyonasından yine derece ile döndüler. 24-25 Mayıs tarihleri arasında Gaziantep’te gerçekleştirilen “Zeugma Karate Turnuvası”na toplam 13 sporcu ile katılan İskenderunlu Karatecilerden 30 Kg.’da Özer Culha ile +45 İ’de Halit Göz Türkiye 2.liğini elde ettiler. Turnuvada ayrıca 35 Kg.’da Meryem Sıla Öztürk, 50 Kg.’da Muhammet Mesut Koca, 55 Kg.’da Ulaşcan Altay ve 70 Kg.’da Behzat Bilen Türkiye üçüncülüğünü elde ettiler.

Elde edilen bu başarıdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Antrenör Bünyamin Göz; “Kısıtlı imkanlar olmasına karşın İskenderun’u temsil ettiğimiz şampiyonlar dereceler ile dönüyoruz. Bizler imkanlar sunsalar, milli takıma sporcular bile kazandırabilir ve uluslar arası arenada ülkemizi ve İskenderun’u en iyi şekilde temsil ederler. Çünkü, İskenderun’da gerçekten yetenekli karateciler var” diye konuştu. Göz, şampiyonada başarı elde eden sporcularını da tebrik etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here