Arsuz Kaymakamı Köy Ziyaretlerinde Bulundu

0
110

arsuz kaymakamı1Arsuz Kaymakamı Fatih Baysal, İlçe Emniyet Müdürü ve İlçe Milli Eğitim Müdürü ile birlikte ilçeye bağlı köylerin bir kısmını ziyaret ederek köylerde incelemelerde bulundu ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

Arsuz’a bağlı 4 köye ziyaret gerçekleştiren Arsuz Kaymakamı Fatih Baysal, Nergizlik, Karahüseyinli, Kışla ve Kozaklı köy muhtarlıklarında yaptığı incelemelerde, muhtarlardan köylerinin genel durumu hakkında bilgiler aldı. Muhtarların istek ve taleplerini de alan Kaymakam Baysal, sorunların giderileceğini belirtti. Köy gezilerinde köy halkı ile de bir araya gelen Kaymakam Baysal, halkın sıkıntılarını dinleyerek köylülerin istek ve taleplerini dinledi.

Kaymakam Baysal, köyleri tanımak ve ihtiyaçlarını yerinde görmek için burada olduklarını ifade ederek, devletin tüm birimleri ile birlikte köylülerin yanında olduklarını, bu tür ziyaretler ile vatandaşın sorunlarını yerinde gördüklerini ve çözümü konusunda da çaba sarf edeceğini kaydetti. Köylüler de Kaymakamın köylerine yapmış olduğu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, devleti yanlarında görmekten büyük bir gurur ve mutluluk duyduklarını belirttiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here