MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül; “İskenderun’da Yaşam Kalitesini Yükseltmeyi Hedeflemekteyiz”

0
92

ibrahim gül13Milliyetçi Hareket Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, şehrin dört bir yanında ev ziyaretleri gerçekleştiriyor. Gül, 2014 yerel seçimlerine yönelik çalışmalarında İskenderunlularla bir araya geldiklerini ve İskenderun’un sorunlarını paylaşarak çözüm aradıklarını kaydetti.

Belediye Başkan Adayı Gül, ev ziyaretlerinde şehrimizde yaşanan sosyal yaşam sorunlarını dinlediklerini belirterek; “İnsan odaklı ve katılımcı yönetim anlayışımız gereği İletişim Merkezleri projemizle de hızlı ve etkin biçimde tüm İskenderunlu vatandaşlarımızı kararlara ortak edeceğiz. İstek, öneri ve şikayetlerini hızlı ve etkili bir biçimde alacağız. Bizim belediyecilik anlayışımızda insana saygı, İskenderunlunun haklarının savunucusu olmak, şeffaflık, tarafsızlık ve hoşgörü vardır.

Bu temel hususiyetler ışığında, yetkinleşen personelle, kurumsallaşmış bir yönetim yapısını oluşturarak, İskenderun’da yaşam kalitesini yükseltmeyi hedeflemekteyiz. İskenderun’u sosyal barışın başkenti yapmak için vereceğimiz mücadeleye tüm hemşerilerimi davet ediyorum” dedi.

Hükümet Yanlış Yoldadır!

Vatandaşlar gündemde olan yolsuzluk olaylarını da Başkan Adayı Gül’e sordu. MHP Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül de bu soruya; “Yapılan yolsuzluk operasyonu sonucu gözaltına alınanlar, suç işlemek amacıyla örgüt kurma, suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma, resmi belgeyi bozmak, yok etmek, veya gizlemek, rüşvet almak ve vermek, nüfus ticareti gibi suçlardan tutuklandılar. Yapılan operasyonu komplo teorileriyle kapatmaya çalışan hükümet yanlış yoldadır. Bu soruşturmanın gittiği yere kadar gitmesini istiyoruz ve vatandaşlarımızın da bu konuyu dikkatlice takip etmelerini temenni ediyorum” şeklinde yanıt verdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here