“Antakya’da Başlattığımız Atılımı Hatay’a Taşımak Boynumuzun Borcudur”

0
102

lütfü savaş5CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Lütfü Savaş Adaylık Duyurusunun Ardından Kamuoyuna Seslendi:

“Antakya’da Başlattığımız Atılımı Hatay’a Taşımak Boynumuzun Borcudur”

Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, CHP’den Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığının kamuoyuna duyurulmasının ardından bir açıklama yaptı.

Antakya’da edindiği tecrübeyle Hatay’a hizmet için büyük bir heyecan içerisinde çalışmalarına başladığını duyuran Savaş; “Önümüzdeki yerel seçimlerde tüm Türkiye’yi kucaklama arzusuyla hareket eden CHP, gerek Hatay’ın gerekse Türkiye’nin siyasi ufkunda büyük bir açılım gerçekleştirdi. Sayın Kılıçdaroğlu’nun bu yaklaşımından ve ülkemizin aydınlık geleceğine olan inancından cesaret almış bir kardeşiniz olarak bu büyük ailenin içinde yer almaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek isterim.

Mart 2009 yerel seçimleriyle çıktığımız hizmet yolunda yaklaşık 5 yılı geride bıraktık. Şimdiye kadar sadece sizden aldığım desteğe güvenerek doğru bildiğim yoldan asla geri adım atmadım. Dürüstlüğü kendime ilke edinerek bize verdiğiniz emanete her zaman sahip çıkmaya çalıştım. Siyaset ve ahlak arasındaki mesafeyi açmadan, siyaseti küçük çıkar gruplarının oyuncağı haline getirmeden, en önemlisi hizmet ettiğim siz değerli hemşerilerime yabancılaşmadan bu yolda yürüdüm.

Sizlere söz verdiğimiz tüm projeleri tamamlamanın gönül rahatlığını yaşamakla birlikte başarıyı hiçbir zaman proje odaklı görmedim. Bizim başarımız, bir kültür mozaiği olan kentimizde o mozaiğin her parçasını bir arada tutan harç vazifesi görmemizdir. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığına da bu inanç ve düşünceyle aday oldum” dedi.

Hatay’ın Ortak Hayalleri İçin Çalışacağız!

Antakya’da başlattığı atılımı Hatay’a taşımak istediğini ifade eden Savaş; “Bugüne kadar Antakya’nın ortak hayalleri ve geleceği için hiçbir ayrım yapmadan, işi ehline vererek nasıl çalıştıysam bundan sonrada Hatay’ın ortak hayalleri ve geleceği için ayını prensiplerle çalışmaya talibim. Bu amaçla Antakya’da başlattığımız atılımı Hatay’a taşımak boynumuzun borcu olmuştur. CHP’nin yeni yerel yönetim vizyonu ile şekillenecek olan Antakya deneyimimiz Hatay’ın gelecek ufkunu çizecektir.

Geçmişte bizimle beraber bu yola çıkan her arkadaşıma, CHP’li, AK Partili, MHP’li ve diğer tüm partililere, sivil toplum kuruluşu üyelerine, medya mensuplarına ve bütün hemşerilerime çağrım açıktır; Gelin Hatay’ın birliğini büyütelim. Gelin Hatay’ın geleceğine yeni güzellikler katalım” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here