Şandır; “İbrahim Gül, İskenderun Belediye Başkanı Olmalıdır”

0
133

gül-şandır destek1MHP’den İskenderun Belediye Başkanlığına aday olan İbrahim Gül’ü, destek amaçlı dün MHP Mersin Milletvekili Mehmet Şandır, ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Milletvekili Şandır, bu şehirde başarılı olmaya en layık insan olarak nitelendirdiği İbrahim Gül’ün İskenderun için faydalı olacağını söyledi. Şandır; “Ümit ederim ki 1 Nisan günü İskenderun Belediyesini alıp, başkanlığı birlikte kutlayacağız” dedi.

İbrahim Gül’e destek amaçlı gerçekleştirilen ziyarette Milletvekili Şandır; “Hataylı olarak bu şehirde başarılı olmaya en layık insan İbrahim Gül’dür. Onun kazanması için çaba içerisinde olacağım! Milletimiz, İbrahim Gül’e İskenderun’u emanet ederse, bizlerin de desteği ile elinden geleni yapacağına inanıyoruz. 11 yıldan beri ülkemizde AKP iktidarının ve 5 yılda İskenderun’da CHP iktidarının zulmünün sonuna gelindiğini düşünüyorum. İbrahim Gül, İskenderun Belediye Başkanı olmalıdır. CHP, artık yerini MHP’ye ve onun başarılı adayı İbrahim Gül’e devretmelidir. MHP milletin hizmetine hazırdır. İbrahim Gül, İskenderun için faydalı olacaktır. Ümit ederim ki 1 Nisan İskenderun belediyesini alıp, başkanlığı birlikte kutlayacağız” dedi.

gül-şandır destek2

Hatay Büyükşehir için MHP’den Mete Aslan’ın aday olduğu yönünde yöneltilen soruya da yanıt veren Vekil Şandır; “Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayımız şuan belli değildir. Yerel seçimler artık şahıs değil, millet meselesi olmuştur. O, 3 dönem bu şehri yönetti. Benimde arkadaşımdır. Hatay Büyükşehir kararını teşkilat verecek. Kendisi olursa da beni sevindirecektir. Bu konuda biraz sabırlı olmak gerekir. Şu unutulmasın ki, partimiz milletin benimseyeceği adayı bulup milletin önüne koyacaktır” diye konuştu.

Ülke gündemine ilişkin soruları da yanıtlayan Şandır; “AKP bu ülkenin belası  konumuna geldi. Ülkeyi AKP belasından kurtarmak gerekir. Ülkemizde yaşanan yolsuzluk ve rüşvet olayları Türk milletine yakışmıyor. Dış ülkelerde Türk insanının başını eğdirdiler. Yaşanan bu yolsuzlukların başbakandan habersiz olması mümkün değildir. Yolsuzluk ile ilgili 3 bakanın istifası yeterli değildir. Hükümet destekli yolsuzluk şebekesi oluşturulmuştur. AKP iktidarı bu ülkeye her geçen gün zarar veriyor. Türkiye’yi bu suçla suçlanan iktidar yönetemez. Önümüzdeki mahalli idareler seçiminde milletimiz mutlaka sandıkta bunun hesabını soracaktır” dedi.

İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül de gerçekleştirilen bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Seçim kampanyasında Sayın Mehmet Şandır’ın bizlere destek olması bizim için iyi bir moral olmuştur. Teşkilatım ve şahsım adına kendisine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here