Antakya Ortodoks Kilisesi Bahçesinde Çiçeklendirme Çalışması Yapıldı

0
306

antakya çevre düzenleme1Hatay Büyükşehir Belediyesi ibadethaneleri güzelleştirme çalışmalarına devam ediyor. Hatay Büyükşehir Belediyesi il genelinde insanların Allah’a en yakın hissettikleri yerler olan ibadethanelerin, temiz ve düzenli olması amacıyla var gücüyle çalışıyor. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler, ibadethaneleri yalnızca temizlemekle kalmıyor aynı zamanda ibadethanelerin bahçelerinde de çiçeklendirme çalışması yürütüyor.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri son olarak Noel Bayramı öncesi Antakya Ortodoks Kilisesi’nde çiçeklendirme çalışmalarını tamamladı. Ekipler kilise bahçesine rengârenk çiçekler ekerek, huzur bulunan bu mekânda Noel Bayramı öncesi güzel bir görünüm oluşturmuş oldu.

antakya çevre düzenleme2

Büyükşehir Belediyesi’nden Camilere Tente

Hatay Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler Antakya İlçesi Aksaray Mahallesi’nde bulunan Mustafa Türkeş Cami’ye ve Antakya uzun çarşı Yeni Cami’ye tente yapım çalışmalarını tamamladı.

İbadet için camilere gelen vatandaşların, olumsuz hava şartlarından etkilenmemesi için tente yapımı çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, gerçekleştirdikleri çalışmalar ile cami cemaati tarafından takdir gördü.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here