Antakya Hıristiyan Cemaatinden Vali Topaca’ya Ziyaret

0
242

vali topaca2Vali Topaca; “Hataylılar olarak şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da karşılıklı sevgi, saygı ve gönül birliği içerisinde ilimizi daha güzel bir geleceğe taşıyacağız”

Antakya Ortodoks Cemaati Vakfı Başkanı Fadi Hurigil ile Ortodoks Kilisesi Ruhani Lideri Dimitri Doğum, Katolik Kilisesi Ruhani Lideri Domenico Bertogli ile Protestan Cemaati Ruhani Lideri Yakup Chang ve beraberlerindeki heyet, Hatay Valisi Ercan Topaca’ya bir nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Topaca; “Hatay genelinde yaşayan her kültür ve inançtan hemşerilerimizin, ilimizdeki sevgi, barış ve hoşgörü ikliminin yaşatılmasına, bu iklimin daha da güçlendirilerek gelecek nesillere aktarılması hususunda gösterdikleri samimi gayret fevkalade sevindiricidir. Hataylılar olarak şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da karşılıklı sevgi, saygı ve gönül birliği içerisinde ilimizi daha güzel bir geleceğe taşıyacağız. Bu ziyaret vesilesi ile ilimizde yaşayan Hıristiyan vatandaşlarımızın Noel Bayramı’nı içtenlikle kutluyor, tüm Hıristiyan hemşerilerimize sağlık ve mutluluk dolu nice bayramlar temenni ediyorum” dedi.

 Hıristiyan Cemaati temsilcileri ise, kabullerinden dolayı Vali Topaca’ya teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here