Belediye Başkanı Seyfi Dingil Noel Bayramını Kutladı

0
51

seyfi dingil22İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Hıristiyan vatandaşlarımızın Noel Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

İskenderun’un tarih boyunca farklı inanç ve medeniyetlere ev sahipliği yaptığını kaydeden Başkan Seyfi Dingil; “Aynı gelenekleri paylaşan bir toplumun bireyleri olarak sevinçte ve kederde birlikte olduğumuz gibi, kültürümüzün bir gereği olan önemli günlerimizi ve dini bayramlarımızı hoşgörü içinde birlikte idrak etmenin hazzını yaşamaktayız. Toplumumuzun farklı inanç mensubu tüm kesimlerine tarihsel birlikteliğimizi ve kardeşlik bağlarımızı sıcak duygular ile bir kez daha anımsatan bu özel günler, birlik ve beraberliğimize daha da ivme kazandıran coşku dolu günlerdir.

Bu, barış, hoşgörü ve sevgi ortamında sevinçte ve kederde kader birliği yaptığımız Hıristiyan vatandaşlarımızın Noel Bayramı’nı tebrik ediyor, Hıristiyan hemşerilerimizin Noel coşkusunu tüm halkımızın paylaştığına yürekten inanıyorum. Bu vesileyle tüm Hıristiyan hemşerilerimizin Noel Bayramını kutluyor, en derin sevgi ve selamlarımı sunuyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here