Anasınıfı Öğrencilerinden Kaymakam Aydın’a Ziyaret

0
340

simya koleji3Simya Koleji Okul Öncesi anasınıfı öğretmen ve öğrencileri Meslekler Programı Alan gezisi dersleri kapsamında, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın’ı ziyaret etti.

Ziyarette Ana sınıfı öğretmenleri, Kaymakam Aydın’a eğitime vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkürlerini ifade ettiler.

simya koleji4

Kaymakam Aydın; Okul Öncesi minik öğrencilerimizle beraber olmaktan büyük mutluluk duyduğunu, geleceğimiz açısından eğitimin önemine değinerek, yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmeleri açısından eğitime her zaman destek verildiğini, eğitimin daha kaliteli sunulması amacı ile Kaymakamlık olarak gerekli her türlü desteği sağlamayı ilke edindiklerini belirterek, istikbalimiz olan çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlama çaba ve özverilerini yakından takip ettikleri tüm öğretmenlere ve eğitim neferlerine başarılı çalışmalar dileğinde bulundu.

Ziyarete katılan minik öğrencilerle tek tek ilgilenerek kendileri ile bir süre sohbet eden Kaymakam Aydın, miniklere günün anısına çeşitli hediyeler vererek Kaymakamlıktan uğurladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here