Başkan Savaş Arsuz İlçesinde Hemşerileriyle Buluştu

0
108

arsuz-lütfü savaş1“Dünde Bugünde Siyasi Kaygı Gütmedik Asla da Gütmeyeceğiz”

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş hizmet istişareleri kapmasında Arsuz ilçesi Hacı Ahmetli, Beyköy, Derekuyu, Aşağı ve Yukarı Kerpiç, Helvalı mahallelerinde mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

 Başkan Savaş, Arsuzlu hemşerileri tarafından ilgi ve teveccühle karşılandı. Göreve geldikleri günden bu yana Hatay’ın sorunlarının çözümünde, bütün mahalleleri, en ücra köşeleri ziyaret ederek halkın sorunlarını ilk ağızdan bölge sakinlerinden dinlediğini, çözümü de birlikte ürettiklerini ve anında müdahale ettiklerini kaydeden Başkan Savaş; “Hizmet ederken asla siyasi kaygı gütmedik” dedi.

“Bizler Hizmet Üretmek İçin Göreve Geldik”

Gerçekleşen toplantılarda su fiyatlarıyla ilgili olarak Ak Partili meclis üyelerini Başkan Savaş’a şikayet eden vatandaşlar, Kasım Ayı’nda gerçekleştirilecek HATSU Genel Kurulu’nda kademesiz olarak suyun maliyetine verilmesi noktasında Başkan Savaş’ın destekçisi olduklarını ifade ettiler. Başkan Savaş’ın bir doktor olarak temiz ve sağlıklı suyu hemşerilerine sunma noktasındaki hassasiyetini iyi bildiklerini belirten Arsuzlular, bu bağlamda Başkan Savaş’ın bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da hemşerilerinin hayrına olacak çabalar içinde olacağına yürekten inandıklarını vurguladılar.

arsuz-lütfü savaş2

“Uçurumdan Önceki Son Virajı Değerlendirmeliyiz”

Ülke gündemi konusunda da önemli noktalara değinen Başkan Savaş halka, sandığa gitmesi konusunda ricada bulundu. Başkan Savaş; “Her gün şehit sayımız artıyor, Cumhuriyet tarihinin en büyük patlaması geçtiğimiz günlerde Başkentimizde meydana geldi ve yüzlerce vatandaşımız kalleş bir saldırının kurbanı oldu. 13 yıldır iktidarda olanlar bu ülkeye hiçbir şey kazandırmadı ülkemiz gün geçtikçe kötüye gidiyor. Bütün sınır komşularımız ile aramız kötü.  Hatay vergi sıralamasında 7. sırada ama ne hikmetse hizmet almada 54. sırada. Hükümetin Hatay milletvekilleri daha bugüne kadar Hatay için ne yaptılar. Barajlarımız 2011’de bitmesi gerekirken daha bir kepçe bile vurulmadı. Şehrimizde Suriyeli Mülteciler yüzünden kendi gençlerimiz iş bulamıyor bulsalar bile ucuza sigortasız çalışmak zorunda kalıyor. Halkımız 1 Kasım’da mutlaka oy kullansınlar, ellerini vicdanına koyarak sandığa gitsinler. Uçurumdan önceki son virajı mutlaka değerlendirmelidir” diyerek sözlerini noktaladı.

Başkan Savaş’a Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, CHP il başkanı Ertuğrul Gün CHP milletvekili Adayları Mevlüt Dudu ve Riyat Kırmızıoğlu da eşlik etti.

arsuz-lütfü savaş3

Arsuzlu Muhtarlar Yeni Bilgisayarlarına Kavuştu

Muhtarlardan gelen talep üzerine en büyük ihtiyaçları olan bilgisayar ve yazıcıları temin eden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç Dr Lütfü Savaş, Arsuz ilçesi muhtarlarına bilgisayar ve yazıcılarını hediye etti. Büyükşehir belediyesinin çözüm ortağı olan muhtarların ihtiyaçlarına önem veren Başkan Savaş, bilgisayar dışında muhtarların birçok sıkıntısını ve ihtiyaçlarını anında çözerek sıkıntıları gideriyor.

Etkinliğe, CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş,  CHP Hatay Milletvekili adayı Riyat Kırmızıoğlu, CHP il başkanı Ertuğrul Gün, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve çok sayıda muhtar katılım gösterdi.

Başkan Savaş, bilgisayar ve yazıcı hediye ettiği muhtarlardan, bilgisayar ekranlarına ailelerinden bir bireyin fotoğraflarını koymalarını isteyerek hayırlı uğurlu olsun dileklerini iletti. Bilgisayarların hediye edilmesinin ardından toplu bir şekilde anı fotoğrafının çekilmesiyle program son buldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here