Kaymakam Özyiğit; “PTT Teşkilatımızın 175. Kuruluş Yıldönümü Kutlu Olsun”

0
76

ptt-kaymakamİskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, PTT Teşkilatı’nın kuruluşunun 175’inci yıldönümü nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı.

Kaymakam Özyiğit yayınladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi; “İstiklal Savaşının kazanılmasında büyük hizmetleri olan, özellikle de Milli Mücadele Dönemi’nden Cumhuriyet’e kadar olan dönemde şifreli telgraflarla savaşların seyri değiştirilmesine katkıda bulunan ve günümüz teknolojisinde önemli atılımlarda bulunan Posta Telgraf ve Telefon (PTT) Teşkilatının kuruluşunun 175’inci yıldönümü sevinç ve gurur içerisinde idrak ediyoruz.

175 yıldır milletimizin hizmetinde olan ve Türkiye’nin en köklü kuruluşlarından biri PTT teşkilatı, hızla ilerleyen teknoloji karşısında değişen ihtiyaç ve gelişen piyasa şartlarında rekabet edebilmek adına, hizmet kalitesini yükselterek her geçen gün arttırdığı verimlilik sayesinde dikkatleri üzerine çekmeye ve halkımızın teveccühüne mazhar olmaya devam etmektedir.

Aşılamayacak bir engel olmadığı bilinciyle, mesai mefhumu gözetmeksizin görevlerini üstün gayret ve azimle yerine getiren, her zaman halkımıza hizmetin en kalitelisini götürme ve sunma gayesiyle, fedakârca çalışmalarını sürdüren ve bu kutlu hizmet yolculuğunda 175 yılı geride bırakan başta İskenderun İlçemizin PTT teşkilatı personelini en kalbi duygularımla tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyor, bu vesileyle PTT teşkilatının kuruluşunun 175. Yıldönümünü gönülden duygularımla kutluyorum.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here