“Anaokulları Çok Önemli”

0
79

Kaymakam Su’dan Hayırsever Naciye Düzen’e Teşekkür Plaketi

İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, okul yaptıran Naci Düzen ile çocukları Oktay ve Suna Tekin’i makamında ağırlayarak, kendilerini plaketle onurlandırdı.

İskenderun’da eğitime verdiği destekle büyük takdir toplayan Hayırsever Naciye Düzen ve çocukları, anaokulunun ardından “Suna-Oktay Tekin Kardeşler İlkokulu”nun yapımını üstlendi ve yeni okulun temeli geçtiğimiz hafta atıldı. Dünde Kaymakam Ali İhsan Su, makamında Naciye Düzen ve çocuklarını ağırlarken, kendilerine teşekkür plaketi takdim etti.

Duygulu anlar yaşayan Naciye Düzen, “Dün iki çocuğum vardı bugün ise çok daha fazla var” derken, okulun açılışını görmek istediğini ve bunun içinde bir an önce tamamlanıp eğitim öğretime yetişmesi temennisinde bulundu. Çocuklara verdiği önemi her fırsatta dile getiren Hayırsever Naciye Düzen; “Anaokullar çok önemli. Çocuklarımız burada paylaşmayı, konuşmayı öğreniyorlar. Ben 84 yaşındayım. Merdivenleri çıkarken zorlanıyorum ama anaokulunun merdivenlerini koşarak çıkıyorum!” dedi. Eğitime ve okula ihtiyaç olduğunu ifade eden Hayırsever Düzen, herkesin okul yaptırması gerektiğinin de altını çizdi.

Yapıma başlanan Suna-Oktay Tekin Kardeşler İlkokulunun yapımını üstlenen Hayırsever Naciye Düzen ve çocukları Suna ve Oktay Tekin’i makamında ağırlayan Kaymakam Su; “İlçemizde eğitim konusunda çok ciddi yatırım gerçekleştirilmektedir. Bu yıl 8 okul için hayırsever vatandaşlarla protokol imzalandı. İskenderun’da hayırseverlerin çok duyarlı olmaları bu kent için büyük bir kazanımdır. Hayırsever Naciye hanımda İskenderun’a çok güzel bir anaokulu kazandırdı. Eğitime yapılan yardım alışkanlık yapıyor olsa gerek, bu kez ilkokul inşaatı için protokole imza attı. Böylesi güzel bir hizmeti başlattıkları için İskenderun adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Kaymakam Ali İhsan Su, Naciye Düzen’e eğitime yaptığı katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here