Altan’dan, Payas’a Yeni Cami Müjdesi

0
138

payas-kahvaltı1Payas Belediyesi ve Payas Kürtül Camii’nin ortaklaşa düzenlediği kahvaltıda birlik ve beraberlik mesajları verildi. Kürtül Camii önünde düzenlenen kahvaltıya Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Payas İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Türkoğlu, Payas İlçe Halk Eğitim Müdürü Ali Yücel, okul müdürleri ve mahalle sakinleri katıldı. Başkan Bekir Altan, herkesle tek tek selamlaşarak, sohbet etti.

Bekir Altan, birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği kahvaltıda emeği geçenlere çok teşekkür ederek, vatandaşların isteği doğrultusunda Kürtül Camii’ni yıkıp yerine yenisini yapacaklarının müjdesini de verdi.

payas-kahvaltı2

Altan, kahvaltıda yaptığı  konuşmada; “Böyle bir organizasyonda bizlerle bir araya geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu tip organizasyonlar, birlik ve beraberlik duygusunun güçlendirilmesi açısından fevkalade önemlidir. Kürtül Camii için projemizin hazır olduğu ve yenisinin yapılması müjdesini size veriyorum. Bu camii tehlike arz ettiği için ben bir an önce yıkılmasından yanayım. Siz hemen yıkımına karar verirseniz, bizler kısa sürede Selçuklu mimarisiyle güzel bir camii yapacağız. Bunun en güzel örneği Asri Mezarlıkta var. Sizden oraya gidip o güzel camiyi görmenizi istiyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here