Alışılmışın Dışında Bir Resital

0
139

arsuz yaz konseri1Yaz Konserleri Kapsamında Soner Egesel Arsuz’da Sahne Aldı

8. Füsun Sayek Sağlık ve Kültür Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Çarşamba Yaz Konserlerinde geçtiğimiz hafta içinde sahne alan klasik gitarın Türkiye’deki duayenlerinden Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Sanatçısı Soner Egesel, katılımcıları performansıyla büyüledi.

İskender Sayek Evi’nde düzenlenen ve gitar severlere eşsiz bir müzik ziyafeti yaşatan Egesel’i dinleyenler arasında Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da belediye meclis üyeleri ile birlikte yer aldı. Gitarın usta ismi Soner Egesel, melodik ve ritmik zenginlik dolu renkli bir repertuarla verdiği konserin sonunda sanatseverler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

8. Füsun Sayek Sağlık ve Kültür Etkinlikleri çerçevesindeki Yaz Konserleri; 27 Ağustos Çarşamba günü Serhat Yıldırım (Ud), M. Oğuzhan Akkuş (Kanun), Boran Ergüç (Gitar eşliğinde gerçekleşecek olan Sessiz Şarkılar (Trio Sentir) konserinin ardından, 31 Ağustos 2014 Pazar günü Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nın Academic Quartet kapanış konseri ile son bulacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here