Alevi Cemaati Önderinden Başkan Seyfi Dingil’e Plaket

0
248

seyfi dingil6İskenderun’da Alevi cemaatinin genç kanaat önderlerinden Mehmet Arslan, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i ziyaret etti. Arslan Başkan Seyfi Dingil’e İskenderun’a kazandırmış olduğu hizmetlerden ötürü Alevi cemaati adına teşekkür etti.

Sohbet ortamında geçen ziyarette, Alevi cemaati önderi Mehmet Arslan, Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in göreve geldiği günden bu yana şehrin çehresini değiştirdiğini, azimle ve şevkle çalıştığını söyledi. Başkan Seyfi Dingil’in 1,5 yıllık süre zarfında büyük projeleri hayata geçirdiğini ifade eden Arslan; “İskenderun, bu hizmetlerle hızla büyüyüp ve gelişiyor. Bizler alevi cemaati olarak Başkanımız Seyfi Dingil’in her zaman yanındayız ve destekçisiyiz” dedi. Arslan ayrıca, düzenledikleri Ehlibeyt Sevgisi konulu konferansa katkılarından ötürü Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e tüm Alevi cemaati adına teşekkür etti.

seyfi dingil7

Ziyaretten son derece mutluluk duyduğunu ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, bu kentte, din, dil, ırk, mezhep gözetmeksizin birlikte kardeşçe yaşadığımızı söyledi. Başkan Seyfi Dingil; “Sizler bizim canlarımızsınız. Bizler herkese insan olarak yaklaşıyoruz. İskenderun Belediyesi olarak insana saygı her zaman ön planda… Onun için Alevi cemaatimizle de iç içe yaşamaktan ve birlikte olmaktan son derece mutluyum. Bizim ilçemizde yaşayan insanlar hangi düşünceden olurlarsa olsunlar, hepsine ayrım gözetmeden hizmet yapıyoruz. Ama bir görevi yapmak var, bir de şevkle ve azimle yapmak var. Biz İskenderun sevdalısıyız. Güzel kentimize hizmet etmek için gece gündüz çalışıyoruz. Koltuklar gelip geçicidir. Aslolan bulunduğuz makamı hizmet için en iyi şekilde kullanarak kalıcı eserler bırakmaktır” dedi.

Ziyaretin sonunda Alevi cemaati önderi Mehmet Arslan, Başkan Seyfi Dingil’e günün anısına hizmetlerinden ötürü plaket takdim etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here