Başkan Seyfi Dingil’den Çocuklara Hediye

0
122

bld-çocuklara ziyaret1Dingil; “Çocuklarımız Bizim Her Şeyimiz”

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, korumaya muhtaç çocuklarımıza eşofman takımı hediye ederek gönüllerini aldı. İskenderun Sokak Çocuklarını Koruma Derneği’ne kayıtlı kimsesiz ve yetim çocuklarımızın yüzünü İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil güldürdü. Bu güne kadar gerekli ilgiyi, şefkati ve desteğini her fırsatta gösteren Başkan Seyfi Dingil, korumaya muhtaç çocuklarımıza birer eşofman takımı hediye etti.

bld-çocuklara ziyaret2

Birliktelik ve dayanışmaya her zaman önem verdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Çocuklarımız bizim her şeyimiz. Onların yüzlerini güldürebilmenin mutluluğunu yaşadık. Aslında bu çocuklarımız kimsesiz değiller, onlarda bizim birer aile ferdimiz olarak evladımızdır. Onlara yalnız olmadıklarını hatırlatmak, devlet ve millet olarak hepimizin görevidir. Bu çocuklarımızın mutlu olmasında, onlara kimsesiz olmadıklarını hissettiren herkese teşekkür ediyorum. Bizde İskenderun Belediyesi olarak yetim ve öksüz çocuklarımız için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz” dedi.

İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Zeynep Çakmaklı da İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e ilgi ve şefkatinden dolayı tüm çocuklar adına teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here