Hizmet Vakfı İGC’yi Ziyaret Etti

0
218

igc ziyaret40Hizmet Vakfı Başkanı Mustafa Aydınarı ile Yönetim Kurulu üyeleri, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ne nezaket ziyareti yaptılar.

Konuklar, İGC Başkanı Veysel Cıncık ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılandılar. Vakıf Başkanı Aydınarı, vakfın İsdemir’de 1980 yılında kurulduğunu, kuruluş amacının yoksul öğrencilere ve ailelere destek olduğunu belirterek; “İlk yıllarda hem inşaat işleri hem mağazacılık yapıyorduk. İsdemir içinde ve dışında 11 civarında mağazaya ulaşmıştık. Bugün sadece İsdemir içinde bir mağazamız var. Şu anda Dumlupınar’da kız öğrenci ve ayrıca 80 kişilik bir de erkek öğrenci yurdumuz var. Bugüne kadar 500 civarında öğrenciye burs verdik. Bir hayırsever’in bağışladığı arsamız bulunuyor. Bunu da değerlendireceğiz”

Başkan Aydınarı, Hizmet Vakfı’nın 35.Kuruluş yıldönümü nedeniyle 19 Aralık günü saat 19.00’da Belediye Kültür Sarayı’nda özel bir program düzenlediklerini de belirtti. İGC Başkanı Veysel Cıncık da konuşmasında, Hizmet Vakfı yönetimini çalışmalarından dolayı kutladı. Cıncık; “Siz de biz de halkımıza hizmet için var olan kuruluşlarız. Bunu hakkıyla yaparsak, huzurlu oluruz. Biz, görev icabıyla halkı aydınlatarak, doğru bilgileri ulaştırarak hizmetimizi sürdürüyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here